Productnieuws 2021: D'Angelico

Veel nieuws uit New York

Merknieuws 20-01-2021 13:03

Het bijzondere merk uit New York heeft veel nieuws te bieden op zowel akoestisch als elektrisch gebied. In dit nieuwsbericht gaan we kort in op alle veranderingen.

De Bedford SH — voorheen alleen te verkrijgen als Deluxe Limited Edition model — is nu ook beschikbaar in de Premier Series. Het bijzondere model biedt veel verschillende klanken uit de drie Duncan Designed elementen: enkelspoels-exemplaren bij de hals en in het midden, aangevuld met een mini-humbucker bij de brug. De gitaar heeft een 5-wegschakelaar én een tremolo. Qua kleuren kun je kiezen uit Oxblood, Black Flake en de Sky Blue die je hieronder ziet.



De Premier Series LS is de zeer betaalbare instapreeks van akoestische D'Angelico gitaren. Alle vijf de modellen zijn nu verkrijgbaar in aged mahogany. Heerlijk vintage!



De Excel Series is geheel en op vele details verbeterd in deze reeks halfholle gitaren debuteert de Excel 59: een prachtige hollowbody, gebaseerd op een origineel model van meesterbouwer John D'Angelico.



Ook nieuw is de Excel XT akoestische collectie. In deze serie vind je twee nieuwe versies van de goed verkopende Gramercy en Tammany, maar nu gebouwd massief hout.



In de Deluxe Series vind je nieuwe kleuren, en de Bedford SH is voor het eerst als standaardmodel verkrijgbaar. Deze gitaar is het duurdere broertje van de eerste gitaar in dit nieuwsbericht. In plaats van Duncan Designed elementen vind je nu 'echte' Seymour Duncans, beter hout en top-hardware.



Voor alle specificaties - te veel om hier te plaatsen - verwijzen we je met liefde door naar de D'Angelico website. Alle nieuwe modellen vind je via deze directe link.


zoeken
zoeken