Productnieuws 2021: Radial

Slimme producten voor gitaristen en bassisten

Merknieuws 21-01-2021 12:01

Voor DI's, reamp-kastjes en versterkersplitters is Radial al jaren de eerste keuze van live-engineers en studio's. Op de virtuele NAMM van 2021 komt het merk met enkele nieuwe producten.

De EXTC-Stereo (hoofdfoto) is een nieuw apparaat dat stereo-gitaarpedalen aan gebalanceerde opname-apparatuur koppelt, met in en uitgangen voor pedalen. Met de Send & Recieve knoppen behoud je een optimale gain stage en je kan je pedalen op nieuwe manieren gebruiken. Check de video voor de vele voorbeelden:



Ook nieuw zijn de JX42 V2 en JX44 V2. Met de JX42 V2 kun je schakelen tussen vier instrumentingangen en twee versterkeruitgangen. Zowel aan de voor- als de achterkant vind je een uitgang voor je stemapparaat. De ingangen zijn voor een optimale toon geïsoleerd met Jensen transformators en er zit een ingebouwde stroomvoorziening in, met 120/240V, zodat het wereldwijd te gebruiken is als je op tour bent. Het apparaat is met een optionele voetschakelaar of via MIDI op afstand te bedienen.



De JX44 V2 is nog iets uigebreider. Met deze schakel je tussen vier instrumentingangen en vier versterkeruitgangen. er is een stereo-effects loop, de contactpunten zijn verguld en verder deelt hij de eigenschappen van de JX42. 

Je ziet alles in onderstaande video:



Voorts zien we de Power-1 en Power-2 die je spullen over de hele wereld van stroom kunnen voorzien, zonder enige bijgeluiden of andere problemen. En je kunt ieder USB-apparaat er mee opladen.



Meer info op de Radial-website.

zoeken
zoeken