Productnieuws 2021: Taylor

Twee nieuwe GT's en een charity actie

Merknieuws 27-01-2021 16:03

Taylor Guitars introduceerde afgelopen oktober de Grand Theater met zijn nieuwe compacte bodyvorm. Nu zien we dit jonge model terugkomen in twee duurdere varianten.

Eerst even dit...
Gelijktijdig met de presentatie van de nieuwe GT's, heeft Taylor Guitars onderstaande video I Know What Love Is uitgebracht. Samen met meer dan vijftig artiesten, waaronder KT Tunstall, Jason Mraz, is deze song gemaakt, waarvan alle inkomsten naar MusiCares gaan, een liefdadigheidsinstelling opgericht door de Recording Academy (bekend van de GRAMMY Awards), die ondersteuning biedt aan muzikanten in geval van onvoorziene persoonlijke noodgevallen, waaronder de COVID-19 pandemie.

Taylor GT 811e
Met de GT 811e zien we de Grand Theater, bedoeld als model dat een compacte bouw combineert met een groots geluid, verschijnen in Taylors 800 serie met een in hoogglans lak afgewerkte sitka sparren top en palissander zij- en achterkant. De toets is van ebben en de gitaar is natuurlijk voorzien van Taylors ES-2 Expression System. 

De hele body van de GT K21e (zie onder) is gemaakt van koa, gespoten in een subtiele burst. De binding en de sierlijke inleg in de ebben toets zijn van esdoorn. De K21 is uitgerust met Gotoh Mini 510 mechanieken tuners in antique gold en het ES2 systeem.

Meer info: taylorguitars.com

zoeken
zoeken