aanmelden
PRODUCTNIEUWS 2021: DAddario
XS gecoatte akoestische snaren
Merknieuws 04-02-2021 11:22
Met de XS akoestische snaren presenteert D'Addario een "ware technologische doorbraak op het gebied van gecoatte snaren." De XS snaren zijn vanaf april beschikbaar.

Wat is er bijzonder aan de XS snaren?
"Enkele jaren geleden, stelde ik een eenvoudige vraag aan ons team
van ingenieurs en productontwerpers, om 's werelds beste gecoate snaar te maken zonder tooncompromissen en zonder glad of glibberig gevoel," zegt Jim D'Addario. "Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ons team deze ongelooflijke uitdaging heeft waargemaakt met de nieuwe XS snaren."

De XS snaren hebben een extreem dunne coating gekregen die maar een tiende van de dikte van een menselijke haar heeft. Dit beschermt de gewonden snaren tegen corrosie, zonder de klank te dempen.
Bovendien heeft de kerndraad het hoge koolstofgehalte van de NYXL snaren. De onomwonden snaren zijn gemaakt met de Fusion Twist technologie voor een grote breekweerstand.

De XS snaren zijn vanaf april 2021 beschikbaar in Phosphor Bronze voor akoestische gitaar. Ook zijn er sets voor 12-snarige akoestische gitaar en mandoline, alles in de gebruikelijke snaardiktes. 

Meer info: www.daddario.com