aanmelden
Bij een abonnement Gitarist nu Musicmaker als welkomstcadeau!
Of bestel Gitarist april los bij ons voor 7,50 - of de twee nieuwste edities voor 9,90!
Merknieuws 26-03-2021 07:03
Gitarist 361, april 2021, is nu uit! Je kan deze editie bestellen via onze webshop muziekmagazines.nl. Als je de vorige editie gemist hebt omdat de winkels in Nederland dicht waren, kun je die ook samen met de nieuwste editie bestellen. We sturen op voor € 9,90 en rekenen geen verzendkosten. De actie is alleen geldig bij verzending binnen Nederland. Nog beter: neem nu een abonnement op Gitarist, krijg de nieuwste editie nog thuisgestuurd, en als welkomstcadeau krijg je er een jaarabonnement op Musicmaker bij!

De mogelijkheden - volg de links.

* Bestel Gitarist 361, april 2021: € 7,50 - geen verzendkosten

* Bestel Gitarist 361 + 360: € 9,90 - geen verzendkosten

* Neem een jaarabonnement op Gitarist met gratis jaarabonnement Musicmaker erbij - kies voor 'jaarabonnement met welkomstcadeau' en klik Musicmaker aan. Het abonnement Gitarist kost € 69,90 voor 12 edities, en je krijgt er dan een jaar Musicmaker bij (6 edities t.w.v. € 29,90!) 

Op muziekmagazines.nl vind je nog veel meer aanbiedingen: introductiekortingen, welkomstcadeau's en meer! 

 
Gitarist 361 + 360 voor € 9,90 in de bus!

•  Je kan Gitarist ook downloaden voor alle tablets en smartphones via Magzine.nu, of Readly. Readly is ook op je laptop of desktop te bekijken.

Highlights in de
april-editie van Gitarist:

• Met twee kersverse Gitarist Poll Awards op zak sprak Richard Hallebeek met ons over zijn aanstaande projecten en zijn nieuwe signaturegitaar.

• We testen een superstrat en archtop van Ibanez, een zeer betaalbare buizencombo van Harley Benton, drie drivepedalen van Vox met Nutube buis en een Boss pocket-ampmodeler met YouTube-connectie. Hollywood-acteur en gitarist Jeff Bridges praat over zijn eco-vriendelijke Breedlove signatures, waarvan we er ook twee bespreken.

• We interviewen Eut’s Tessa Raadman die haar enthousiasme toont voor Fender Mustangs, terwijl rijzende ster Yvette Young uitlegt waarom ze vaak de moeilijke weg kiest.

• Verder nieuws over de facelift van de Yamaha Pacifica 612, interviews vanwege nieuwe albums van Smith/Kotzen, Cryptosis, Anton Goudsmit en René van Barneveld.

• Last but not least een mini-special over het opnemen van akoestische gitaar met veel aandacht voor microfoontechnieken.

Highlights in de
maart-editie van Gitarist: 

• Een bomvolle editie deze maand! Met een exclusief interview met alle drie de gitaristen van Foo Fighters, waaronder Dave Grohl!

• Ook in deze editie de uitslag van de 11de editie van de Gitarist Poll Awards; de artiesten en producten die jullie, de lezers, het beste vonden van het afgelopen jaar!

• Véél pagina’s met hét productnieuws van 2021. En natuurlijk ook met veel reviews van de nieuwste gitaren, amps en effecten: twee mooie en betaalbare solidbody’s van FGN, twee vernieuwde dreadnoughts van Ibanez, een prima all-tube gitaarcombo van basmerk Ashdown en een Plexi en treblebooster in één pedaal van Carl Martin.

• Ook bespreken we de nieuwe Ableton Live en vragen we Paul Davids hoe hij deze daw inzet bij zijn video’s.

• Verder: een verslag van de online editie van Eurosonic Noorderslag. En interviews met Epica’s Isaac Delahaye, Thin Lizzy’s Scott Gorham, Steven Wilson, Steve Lukather, Crystal Viper, Calexico. Plus een ode aan de Golden Earring.

Alle genoemde acties vind je op https://muziekmagazines.nl/gitarist