Meteora krijgt vaste plaats in Fendercatalogus

Fender met dubbele humbuckers

Merknieuws 16-03-2022 09:35

De Meteora kan je je misschien herinneren uit de Alternate Reality serie, waarin Fender gedurende een jaar elke maand een ander model uitbracht. Nu komt Meteora uit als productiemodel in de Mexicaanse Player Plus serie.

Fenders in Mexico gemaakte Player Plus serie combineert moderne features met betaalbaarheid. De Meteora HH valt gelijk op door zijn asymmetrische elzen body met grote sierlijke slagplaat. Hij heeft twee Fireball humbuckers die gesplitst kunnen worden naar enkelspoels elementen met de S-1 schakelaar in de volumeregelaar. De hals heeft een modern C-profiel die in zijdeglans is afgewerkt en de toets is voorzien van gerolde toetsranden, waardoor de gitaar prettig in de hand ligt. De radius is modern met zijn 12 inch en hij heeft 22 medium jumbo frets. Verder is de Meteora voorzien van een tweepuntstremolo en locking stemmechanieken.  

De Meteora HH is naast bovenstaande kleuren (silverbrust, belair blue en cosmic jade) verkrijgbaar in sunburst. En het model is ook als basgitaar verkrijgbaar.

Meer info: fender.com

 

zoeken
zoeken