Fender Audio

Nieuwe distributeur voor audioproducten

Merknieuws 09-09-2023 13:27

Dat je niet per se een gitarist of bassist hoeft te zijn om van Fenderproducten te genieten, bewijst Fender Audio: een spin-off van de instrument- en versterkerfabrikant. Fender Audio levert bluetooth-speakers met de kwaliteit en - soms - de looks van de versterkers die normaliter achter Eric Clapton, Pete Townshend, Neil Young, Keith Richards, Chris Stapleton en al die andere grote gitaristen staan. Sinds kort zijn ze leverbaar in de Benelux. Ohja: op de Riff kan je ook gewoon je instrument aansluiten.

Wil je Spotify op je tablet, telefoon of computer afspelen via goeie speakers die ook nog eens helemaal in stijl zijn van je gitaar- en versterkercollectie? Dat kan! Voerman Amersfoort is sinds september exclusief distributeur van Fender Audio voor de Benelux. Fender wordt alom zeer gewaardeerd en is natuurlijk een wereldberoemd gitaarmerk met een enorm erfgoed. De spin‐off van Fender's erfgoed is het lifestylemerk Fender Audio.

“Het is ons doel is om Fender Audio te vestigen als referentie met betrekking tot lifestylemerken in de Benelux”, meldt Johannes Voerman. “De geluidskwaliteit en mogelijkheden, ook voor actieve muziekbeoefenaars, sluiten naadloos aan bij de legendarische status van het gitaar‐ en versterkermerk Fender,' vervolgt zijn broer David.

Momenteel zijn er drie producten van Fender Audio direct uit voorraad leverbaar:

‐ De Riff
‐ De Indio
‐ De NeportDe 60W RIFF is een modern uitziend model, dat niet alleen je muziek via bluetooth - of kabeltje - kan afspelen. Je kan er namelijk ook gewoon een bas of gitaar op aansluiten. Handig voor onderweg, in de bandbus, in de kleedkamer, op het strand of thuis op de bank. De batterij levert ongeveer 10 uur lang speelplezier.De Indio (hoofdfoto) lijkt met de met tweed of zwart tolex bekleedde houten behuizing nog het meest op een klassieke gitaarversterker. Zelfs de knoppen zijn helemaal correct! Ook deze levert 60W, de batterijen gaan 25 uur mee en je kan er je telefoon mee opgeladen houden.De Newport oogt zowel klassiek als modern, gaat 12 uur mee en levert 30W. Ook hiermee kan je je telefoon of tablet opgeladen houden.

Deze handzame bluetooth‐speakers hebben elk hun eigen karakter en specialiteit. Wat ze delen is hun vintage style en warme, “moderne” sound. Daarnaast beschikken ze allen over een Multi Pairing‐ modus, waarmee meerdere units simultaan een groter bereik kunnen bestrijken. Fender Audio‐producten worden ontworpen in Zuid‐Californië, de bakermat van meer dan 70 jaar grensverleggend gitaar‐, basgitaar‐ en versterkerdesign.

Wil je meer weten over modellen en prijzen? Bezoek dan de Nederlandse website fenderaudio.nl

zoeken
zoeken