Orange maakt computer

'All-in-one Computer Amplifier Speaker'

Merknieuws 28-04-2010 23:14

Ja, je leest het goed: het Britse versterkermerk Orange komt dit jaar (als het goed is al in juni) met een pc, de OPC. Zelf beschrijven ze het als een 'all-in-one Computer Amplifier Speaker'. Het apparaat ziet eruit als een Orange combo en heeft een (hifi)luidspreker aan boord. Om in stereo te kunnen afluisteren, kan een tweede luidsprekerkast aangesloten worden.

Wat is er verder bijzonder aan deze computer? Je kunt direct een gitaar inprikken en spelen en/of opnemen, maar de jackingang accepteert ook signalen uit een keyboard, iPod of microfoon. Verder is hij uitgerust met Windows 7, acht USB poorten, Wi-Fi en een GeForce 9300 grafische kaart (een ATI 5670 / 512MB kaart is optioneel).

Als je je afvraagt of een computer die wordt gemaakt door een gitaarversterkerfabrikant wel te vertrouwen is, kunnen we je geruststellen. OMEC Personal Computers valt wel onder de Orange Music Electronic Company, maar deze tak is speciaal opgezet voor de ontwikkeling van de OPC, die enkele jaren in beslag heeft genomen. Samen met de expertise van Orange Amplifiers heeft dit volgens het bedrijf geleid tot een product dat het beste van beide werelden verenigt. We zijn benieuwd!
zoeken
zoeken