Slideguitar Clinics door David Piedfort

Van 1 februari t/m 17 maart

Events 18-01-2018 10:01

Op 1 februari gaat een serie van acht Slideguitar Clinics door David Piedfort in première. De tour begint in Antwerpen en eindigt in Venlo op 17 maart. Met Gitarist zijn we partner van deze tour.

Slidegitaar, het geheim van de Mississippi delta, gespeeld op het prachtige resonatorinstrument, de Dobro. Uitgelegd in een clinic door de sessiegitarist die bij artiesten als The Scabs, Stijn Meuris, Dana Winner, Soulfoundation en vele anderen speelt, en daarnaast de liveband leidt bij het populaire VTR Radio 2 programma 'The Weekwatchers’, David Piedfort.

Wil je slidegitaar leren spelen op je eigen gitaar, elektrisch of akoestisch? Neem een bottleneckslide (glas, metaal of porselein), een gitaar en je tuner mee naar de clinic en alle tips en tricks over het slide spelen worden je haarfijn uitgelegd door David Piedfort! Om daarna verder op jezelf aan de slag te kunnen. Je krijgt werkmateriaal op papier of in pdf mee.

De cursus richt zich op de beginner op slidegitaar, maar voorkennis van gewoon gitaarspel is uiteraard een pre. Op enkele locaties zal een masterclass ingericht worden voor de gevorderde speler.

Clinicdata. Check de site van de locaties voor reserveirngen. 

do 1 februari: The Guitar Bar, Antwerpen (beginners)
www.theguitarbar.be


do 8 februari: The Guitar Bar, Antwerpen (gevorderden)
www.theguitarbar.be


do 22 februari: Het Depot, Leuven (part 1)
www.hetdepot.be


vr 23 februari: TT Music, Lede
www.ttmusic.be


do 1 maart: Het Depot, Leuven (part 2)
www.hetdepot.be


za 10 maart: TFOA, Dedemsvaart
www.tfoa.eu


do 15 maart: Metronoom, Brugge
www.metronoom.be


za 17 maart : Max Guitar, Venlo
www.maxguitarstore.com

 

www.slidegitaar.be

www.davidpiedfort.be

 

 

zoeken
zoeken