David Gilmour's gitaarveiling verbrijzelt records in New York

David Gilmour's gitaarveiling verbrijzelt records in New York

De verkoop van 127 items uit de persoonlijke verzameling van de Pink Floyd-gitarist brengt 21,5 miljoen dollar op

De veiling van 127 gitaren, versterkers en meer van David Gilmour bij Christie's in New York heeft alle records verbroken met een totaalopbrengst van 21.490.750 dollar. De voormalige Pink Floyd-zanger.....meer »»

Music Man Majesty - De nieuwste signature van John Petrucci

Eind augustus zijn er zeven Majesty-modellen leverbaar

Er is momenteel geen tekort aan Music Man signaturemodellen van John Petrucci - de laatste keer dat we telden waren het er acht! De nieuwste Majesty is uitgerust om alles aan te kunnen waar de veeleis.....meer »»

Release van de week: Hollywood Vampires - Rise

Vandaag verschenen - 21 juni 2019

Soms hoor je wel eens albums waarvan je denkt dat ze ook opgenomen zouden worden als ze nooit uitgebracht worden. 'Rise', het tweede album van de Hollywood Vampires, is zo'n album. Het spelplezier op .....meer »»

Fulltone brengt nieuwe OCD uit

Gelimiteerde Custom Shop versie

Er is veel te vinden over de verschillende versies van het populaire OCD (obsessive compulsive drive) pedaal van Fulltone. Binnenkort komt in gelimiteerde oplage een Custom Shop versie uit die gedeelt.....meer »»

De zijprojecten van SEGA awardwinnaar John Petrucci

Extra's bij het uitgebreide interview en portret in Gitarist juli 2019

John Petrucci is de winnaar van de Sena European Performer Guitar Award 2019 en siert mede daardoor de cover van Gitarist 340, juli 2019. De gitarist is van een buitencategorie en staat vooral bekend .....meer »»

Aquarium Sessions met Sons of the East - de video's

Drie songs en een interview

Sons Of The East is een indie-folkband uit Australië in de geest van Bear’s Den en Mumford & Sons. Op 29 mei traden Sons of the East op in onze Aquarium Sessions. Bekijk hier de drie songs, met lek.....meer »»

De rig van... Mark Lettieri

Video bij het interview in Gitarist 340

Mark Lettieri vond naast zijn werk met Snarky Puppy en The Fearless Flyers tijd om dit jaar twee albums onder eigen naam uit te brengen. Gitarist-redacteur Steven Faber bezocht hem tijdens de soundche.....meer »»

In 20 minuten... betere funkgrooves leren spelen

Audio bij de workshop in Gitarist 340

In Gitarist 340, juli 2019 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Zo funky heb je nog nooit geklonken en dat allemaal vanwege deze les......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken