Voorbeschouwing metalfestival FortaRock 1-2 juni

Voorbeschouwing metalfestival FortaRock 1-2 juni

Diverse line-up met veel inspirerend gitaarwerk

Dit jaar vindt de tiende editie plaats van hardrock- en metalfestival FortaRock. Het Goffertpark in Nijmegen zal op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 weer omgetoverd worden tot een strijdveld met een z.....meer »»

Release van de week: Vampire Weekend - Father Of The Bride

Vandaag verschenen - 3 mei 2019

Van Vampire Weekend verschijnt vandaag het nieuwe album ‘Father Of The Bride’. Dit is hun eerste release sinds ‘Modern Vampires Of The City’ uit 2013. Het album bevat 18 tracks. .....meer »»

Gitarist Boon Gould van Level 42 overleden

Hij speelde op een aantal van hun grootste hits

Rowland 'Boon' Gould, een van de oprichters van de Britse popgroep Level 42, is op 64-jarige leeftijd overleden. Hij werd dinsdag door de politie dood gevonden in zijn huis. Dat heeft bassist en front.....meer »»

Guitarshop Apeldoorn wordt The Guitarshop

Een volledige make-over

Vanaf vandaag is Guitarshop Apeldoorn omgedoopt tot The Guitarshop. Op 25 mei wordt dit gevierd met diverse optredens en workshops. Ook wordt er op 15 juni een clinic door Ibanez gegeven......meer »»

Yamaha lanceert FG Red Label serie

Sixties-stijl akoestische gitaren met moderne specificaties

De nieuwe Yamaha FG Red Label akoestische gitaren combineren het vintage, handgebouwde ontwerp van de vroege Yamaha steelstrings met nieuwe technologieën op het gebied van houtconditionering en reali.....meer »»

Nieuwe Gibson collectie beschikbaar!

Original, Modern en Custom Shop modellen

Tegen alle verwachtingen in kwam Gibson dit jaar naar de NAMM met een 25 modellen sterke elektrische gitaar- en basgitaarlijn. Veel gitaristen keken er de afgelopen maanden halsreikend naar uit en van.....meer »»

Dunlop presenteert Tortex Flow plectrums

Flow-vorm in de bekende Tortex kleuren

De Tortex serie bevat de bekendste plectrums van Dunlop. Nu zijn ze ook beschikbaar in de vorm van de Flowserie......meer »»

RockBoard komt met nieuwe module, de MOD 5

Ga direct met deze nieuwe module

RockBoard breidt in mei hun assortiment aan modules uit met de nieuwe MOD 5. Deze biedt zowel gitaristen als bassisten zes mono/stereo amp-simulaties met ondersteuning voor IR-gebruikers, een actieve .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken