Fender Ramparte versterker

Fender Ramparte versterker

Nieuwe telg in de Pawn Shop Special serie

Fenders Pawn Shop Special serie bestaat uit eigenzinnige versterkerontwerpen met een onmiskenbare classic vibe en een gunstige prijs. Zo zagen we al de kleine Greta bureauversterker en de Excelsior co.....meer »»

Ibanez Dag in Bax-shop.nl winkel op zaterdag 16 november

Clinics, afstelservice, giveaways en meer!

Op zaterdag 16 november staat de gitaarafdeling van de muziekwinkel van Bax-shop.nl geheel in het teken van Ibanez, met onder andere gitaarclinics van topgitaristen Joop Wolters en Remy Hansen......meer »»

Reinier Baas wint Edison Jazz Nationaal

Oeuvreprijs voor Marcus Miller

De winnaars voor Edison Jazz/World zijn bekendgemaakt. In de categorie Jazz Nationaal is gitarist Reinier Baas de winnaar. Zijn werk als solist (album in 2012: Mostly Improvised Instrumental Indie Mus.....meer »»

Roland Cube tests online

Win een iPad Mini of een Boss Compact USB muis

Roland is haar nieuwe Cube versterkers flink aan het promoten. Bij Gitarist 272, november 2013, tref je een bijsluiter aan waarmee je aan de actie mee kan doen om een iPad Mini of een Boss Compact USB.....meer »»

Clinic Marcel Coenen bij Bax-shop.nl in Goes

Alles over shredtechniek op 24 november 2013

De muziekwinkel van Bax-shop.nl in Goes is op zondag 24 november het decor van een clinic van niemand minder dan sessiegitarist Marcel Coenen, een topgitarist van internationale klasse!.....meer »»

Halve finale SYTGA tijdens Guitar Matrix event

Opmaat naar festival met SENA Young Talent Guitar Awards en Plug & Play gitaarorkest

Zondag 17 november vindt in muzyQ, Amsterdam een nieuwe editie van het Guitar Matrix Event plaats met als een van de programmaonderdelen de halve finale van de Sena Young Talent Guitar Awards 2013. Na.....meer »»

Muzikantendag naar Deventer

Muzikantendag On Tour in Deventer, zaterdag 9 november

De Muzikantendag On Tour staat vier keer per jaar steeds op een andere plek in Nederland. Op zaterdag 9 november is Deventer de gelukkige stad. .....meer »»

Mattias IA Eklundh: Mister Freak Guitar

Video's bij het interview in Gitarist 272, november 2013

Mattias IA Eklundh is van vele markten thuis. Hij maakt gitaaralbums die volslagen over de top gaan, is vaste demonstrateur van versterkerbouwer Laney op NAMM en Musikmesse én is de ultieme gitaarkamp.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken