Strat-hemel deel 2

Strat-hemel deel 2

Audio bij workshop Gitarist 238

Op pagina 54 t/m 58 van Gitarist 238 van januari 2011 vind je het tweede en laatste deel van de workshop ‘Strat-hemel’. Veel van de beste gitaristen ter wereld gebruikten de Fender Stratocaster om kla.....meer »»

Vijf stappen naar een perfecte techniek

Audio bij oefeningen ‘Gitaar leren spelen’ Gitarist 238

Op pagina 41 van Gitarist 238 van januari 2011 vind je als onderdeel van de feature ‘Gitaar leren spelen’ een aantal oefening om je techniek te verbeteren. Zorg dat je altijd ongestoord kunt oefenen, .....meer »»

Robin Trower demonstreert

Pedalen, sounds en technieken

Op een zomerse avond in augustus speelde Robin Trower met zijn band in Paradiso. Gitarist was bij de soundcheck aanwezig en informeerde naar zijn apparatuur, speelstijl en geluid......meer »»

Cry Baby-documentaire

The Pedal That Rocks The World

In februari 2011 verschijnt de muziekdocumentaire ‘Cry Baby: The Pedal That Rocks The World’, over de geschiedenis van het populaire en invloedrijke effectpedaal van Jim Dunlop......meer »»

Steelstring Session: Gareth Pearson

Theatershow met Harald Koll & Merel van Hoek

‘The Welsh Tornado’ Gareth Pearson komt naar Nederland voor Steelstring Session. De 22-jarige akoestische gitarist uit Wales bracht dit jaar het album ‘Urban Echoes Vol 1’ uit op het gerenommeerde lab.....meer »»

test GIT

running on new server!

sdfsd.....meer »»

Dutch Jazz & World Meeting 2010 - 750 gasten, 36 concerten, 13 panels

1, 2 en 3 december in Amsterdam

De Dutch Jazz & World Meeting 2010 ontvangt op 1, 2 en d3 december maar liefst 200 internationale en 550 Nederlandse gasten. Op 1, 2 en 3 december maken deze programmeurs, boekers, journalisten en and.....meer »»

Coldplay afsluiter Pinkpop 2011

Het is de organisatie van Pinkpop eindelijk gelukt om Coldplay te strikken. Het was geen geheim dat de organisatie al jaren droomde van de komst van de Engelse band naar Landgraaf en nu kan Coldplay d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken