Mike Stern naar Nederland

Mike Stern naar Nederland

Met: Dave Weckl, Richard Bona en Bob Malach in de Boerderij

De Amerikaanse jazzgitarist Mike Stern treedt 11 mei as. op in De Boerderij in Zoetermeer en 19 mei in de Melkweg in Amsterdam. Zijn band bestaat verder uit Richard Bona op bas en zang, Dave Weckl op .....meer »»

Winnaars Muziekscriptie Prijs 2009 bekend

Plan voor professioneel archief voor poppodium Paradiso

Berit Soolsma en Marije van Veen, studenten van de Reinwardt Academie in Amsterdam hebben de MCN Muziekscriptie Prijs 2009 gewonnen. Ze schreven een beleidsplan voor een professioneel archief voor pop.....meer »»

Gibson Joan Jett Blackheart

Nieuwe signature Melody Maker

Gibson komt met een nieuw signaturemodel van de Amerikaanse rock ’n roll-zangeres en -gitariste Joan Jett. De gitaar is gebaseerd op de Melody Maker die zij in 1977 kocht en is qua uiterlijk vrijwel h.....meer »»

nieuwe opnames

binnenkort nieuwe opnames.....meer »»

Musikmesse Frankfurt

Alvast een paar nieuwtjes!

De Musikmesse Frankfurt is en blijft een feest. Ook al waren er dit jaar wat minder stands en pakten sommige standhouders minder uit dan anders, je kunt er eindeloos rondlopen tussen de nieuwe spullen.....meer »»

Op zoek Bandleden FREEBEES uit Schiedam 1967

Wie kan mij Rob Hoogeveen (slag-gitarist) van de FREEBEES helpen aan de adressen van de andere bandleden??? .....meer »»

Country/Blues Lick Video

Hey,

Bij deze wou ik even een Blues Lick Video delen die ik zonet opnam.

Voor alle gitaristen geïnteresseerd in blues:

http://www.youtube.com/watch?v=6AGFH...layer_embedded .....meer »»

Tommy Emmanuel in april naar Nederland

Voorprogramma: ukelelespeler Jake Shimabukuro

De Australische akoestische stergitarist Tommy Emmanuel komt in april weer voor drie optredens naar Nederland. Het voorprogramma wordt verzorgd door de virtuoze ukelelespeler Jake Shimabukuro van Hawa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken