Line-up Parkpop 2009 compleet

Line-up Parkpop 2009 compleet

Eddie Kowalczyk (Live) en Triggerfinger toegevoegd

Parkpop 2009 vindt plaats op zondag 28 juni, traditiegetrouw natuurlijk weer in het Zuiderpark in Den Haag. Het festival maakt de line-up compleet met de komst van de frontman van de Amerikaanse rockb.....meer »»

Velvet Johnson & Ken Hensley (Uriah Heep)

IN CONCERT
Vrijdag 29 mei 2009
Velvet Johnson & Ken Hensley (Uriah Heep)
Aanvang 19.00u
De Bosuil
Weert
.....meer »»

Satyricon gitaarlessen

Black metalgitarist leert je zijn nummers

Altijd al willen weten hoe je dat ene nummer van Satyricon moet spelen, maar nooit een gitaarleraar gevonden die zich eraan waagt? Zanger/multi-instrumentalist Satyr legt het je nu zelf uit. Via de we.....meer »»

My Bloody Valentine naar Eindhoven

Enige Europese clubshow

My Bloody Valentine geeft op maandag 25 mei een unieke clubshow in de Effenaar in Eindhoven. De voorverkoop is op zaterdag 9 mei begonnen. Naast het optreden in Eindhoven staan er momenteel slechts vi.....meer »»

Nominaties voor Duiveltjes 2009 bekend

Prijsuitreiking op 20 mei tijdens Gala van de Popmuziek

Muziek Centrum Nederland heeft bekend gemaakt wie zijn genomimeerd voor de Duiveltjes 2009, een prijs voor de beste popmuzikanten volgens collega-popartiesten......meer »»

Programma Counter Culture Festival 2009 bekend

Kraakfestival op 23 mei in Leidsche Rijn Utrecht

Op zaterdag 23 mei vindt het Counter Culture Festival plaats op het Paperdome-terrein in Leidsche Rijn te Utrecht. Op dit multidisciplinaire muziek- en kunstfestival laat de Utrechtse kraakbeweging zi.....meer »»

Akoestisch Frankfurt-nieuws

Nagekomen berichten van de Messe

Voor liefhebbers van akoestische gitaren was het ondanks een minder bezette en minder drukke beurs dit jaar toch wel weer smullen geblazen in Halle 3.1. Veel mooie Breedloves op een rij bijvoorbeeld, .....meer »»

Ridder Sacksioni

Gitarist koninklijk onderscheiden

Na het optreden ter ere van zijn veertigjarige jubileum als artiest werd Harry Sacksioni op zaterdag 9 mei onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Het optreden vond plaats in Schouwburg.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken