Bassisten-Knock Out! in Bibelot

Bassisten-Knock Out! in Bibelot

Dordts poppodium laat muzikanten strijden in boksring

Muziekpodium Bibelot in Dordrecht zoekt acht bassisten die op 28 mei de strijd met elkaar durven aan te gaan tijdens de derde editie van Knock Out! Tijdens deze wedstrijd draait het om improvisatie, p.....meer »»

Nieuw album The Gathering

‘The West Pole’ uit op 4 mei

‘The West Pole’ is de titel van het nieuwe album van The Gathering, dat op 4 mei het daglicht zal zien. Het is het eerste album sinds het vertrek van zangeres Anneke van Giersbergen, die inmiddels is .....meer »»

Vijfde Guitar Experience op komst

25 april in Beeld en Geluid in Hilversum

Op zaterdag 25 april is het alweer tijd voor de volgende Guitar Experience. Gitaristen kunnen tussen 13.00 en 18.00 uur gratis terecht in het Instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilvers.....meer »»

Clayborn stopt ermee

Band na nieuwe line-up toch uit elkaar

Afgelopen september konden frontvrouw Crazy Jane en bassist Rogier Drinkenburg nog geen afscheid nemen van de energieke rockband Clayborn toen gitarist Kurt Amat en drummer Wouter van Wijk de band ver.....meer »»

‘Groen’ album Neil Young

Promotour brengt hem naar Nederland

Een nieuw album en een nieuwe tour: Neil Young weet nog steeds niet van ophouden. De 63-jarige singer-songwriter bracht op 3 april zijn nieuwe album ‘Fork In The Road’ uit. Tijdens de tournee voor dit.....meer »»

Programma Pinkpop 2009 compleet

Ook Rowwen Hèze, Noisettes en Mando Diao toegevoegd

Met de toevoeging van Rowwen Hèze, Noisettes en Mando Diao is het programma van Pinkpop compleet. Dat heeft de organisatie van het muziekfestival bekend gemaakt......meer »»

Godin Multiac Grand Concert Duet Ambiance

Nieuw model in Multiac nylonreeks

Multiac Grand Concert Duet Ambiance is de volledige naam van de nieuwste Godin Multiac-gitaar. De Multiac-reeks bestaat uit staal- en nylonsnarige gitaren die bedoeld zijn om versterkt te worden bespe.....meer »»

Gig-fx beschikbaar in Europa

Vijf verschillende expressiepedalen

Het Duitse Audiowerk gaat voor Europa de Amerikaanse Gig-fx effectpedalen distribueren. Deze lichtgewicht pedalen zijn bedoeld voor 'gitaristen die eens wat anders willen'. Volgens de importeur zijn a.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken