Boss presenteert de RC-1

Boss presenteert de RC-1

Eenvoudig pedaal in succesvolle loopserie

De RC-1 Loop Station is de nieuwe telg in de familie van BOSS looppedalen. Anders dan bij de voorganger, de RC-2, heeft BOSS geprobeerd om dit pedaal zo eenvoudig mogelijk te maken......meer »»

Line 6 Sonic Port VX

Interface met ingebouwde microfoons

In Gitarist 274 kon je de test van de Line 6 Sonic Port lezen. Dat is een gitaarinterface voor iOS-apparaten. Line 6 heeft nu een tweede iOS interface geďntroduceerd, de de Sonic Port VX......meer »»

TC Electronic PolyTune 2 Mini

Klein apparaatje, grote nauwkeurigheid

Na de PolyTune, PolyTune Mini en PolyTune 2 is er nu ook de PolyTune 2 Mini. Zoals te verwachten heeft dit kleine pedaaltje een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers......meer »»

Workshop Muziekrecht door Bindu de Knock bij SAE Institute

"Musician know your rights | Law between the notes”

Bindu de Knock, advocaat én muzikant, wil muzikanten ervan overtuigen dat zij in ieder geval een basiskennis moeten hebben van de juridische achtergronden van hun vak. Daarom schrijft zij voor Gitaris.....meer »»

Orange Guitar Pack

De versterkerbouwer komt met een gitaar op de markt

Heel veel gitaarmerken hebben starterpakketten in het assortiment. Orange gaat als versterkermerk nu hetzelfde doen. Het Orange Guitar Pack bevat ongeveer alles wat je nodig hebt als je begint met spe.....meer »»

Bax-shop opent in Antwerpen

Tweede winkel een feit

De eerste Belgische vestiging van online muziekwinkel Bax-shop.nl heeft op dinsdag 2 september zijn deuren geopend. Het overgenomen Muziek & Visie heeft zijn naam en personeel behouden, maar is ingeri.....meer »»

Epiphone Pro-1 Collection

Beginnersgitaren voor de lange termijn

Epiphone brengt een nieuwe collectie akoestische gitaren uit. De Pro-1 serie biedt betaalbare akoestische gitaren met een bespeelbaarheid die je verwacht bij een duurder model. De gitaren zijn zo ontw.....meer »»

DOD Bifet Boost 410

Vierde in een rij heruitgaves

DOD brengt na de heruitgave van de Preamp 250, de Phasor 201 en de Envelope Filter 440, nu ook de Bifet Boost 410 opnieuw uit......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken