Win een gitaarkabelrecorder van Gibson

Win een gitaarkabelrecorder van Gibson

Een maand lang gaven we iedere week een Gibson Memory Cable weg!

'The Smart Cable, powered by Tascam'; zo profileert Gibson haar noviteit, de Memory Cable. Een jaar nadat Gibson meer dan de helft van de aandelen van Tascam (TEAC) verwierf, zien we zo het eerste pro.....meer »»

Fractal pedalboard

Het lange wachten wordt beloond!

Al is het nog niet met een officieel persbericht naar buiten gebracht, op het Fractal Audio forum is deze sneak preview van het aanstaande pedalboard al te zien. Een lange wens van veel Fractal gebrui.....meer »»

Play for LA - Shure gitaarcompetitie

Doe mee voor 31 juli en vlieg naar de NAMM 2015

Met Gitarist bezoeken we altijd vol verwachting de NAMM Show in Anaheim (Los Angeles) in Californië. Dé muziekinstrumentenbeurs waar heel de wereld naar toe stroomt voor het nieuwste van het nieuwste,.....meer »»

PRS duikt in het diepe

De eerste PRS basgitaren zien het licht

De laatste jaren breidt PRS gestaag zijn productlijn uit. Zo werd de uitgebreide lijn elektrische gitaren aangevuld met de akoestische Angelus modellen en met diverse versterkers. Nu slaat het Amerika.....meer »»

Clinic Nate Watts bij Peter Verspuy op 11 juli

Up close met de bassist en bandleider van Stevie Wonder in Rotterdam

Bassist Nathan Lamar Watts is sinds twaalf jaar de muzikaal leider van de band van Stevie Wonder. Hij speelt echter al sinds Songs In The Key Of Life (1976) met de superster samen. Peter Verspuy en Ha.....meer »»

Paul Scheepmaker en O Fino Da Bossa

Rockgitarist verkent de bossanova - en met succes

Sinds de presentatie van zijn bossanovaproject O Fino Da Bossa in Paradiso, kreeg de Noord-Hollandse gitarist Paul Scheepmaker lovende kritieken uit binnen- en buitenland. O Fino Da Bossa en album 'Na.....meer »»

Chris en Rich Robinson

Twee broers, twee solopaden......meer »»

New Orleans-funk: Leo Nocentelli

Audio en video bij het interview in Gitarist 280

Leo Nocentelli wordt gerekend tot de invloedrijkste funk-, soul- en r&b-gitaristen. Zijn vernieuwende gitaarwerk met de instrumentale groep The Meters uit New Orleans in de jaren zestig en zeventig be.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken