aanmelden
Gitaarkamp in juli
met Ruben Hoeke en Arie Storm
Events 26-05-2015 08:05
De 7e editie van het Gitaarkamp komt eraan! Met dit jaar clinics van onder anderen Ruben Hoeke en Arie Storm!

Gitarist is partner van het zesdaagse Gitaarkamp dat in juli plaats zal vinden. Wil je deze zomer een week lang van alles doen wat te maken heeft met gitaarspelen? Meedoen met workshops, het bijwonen van clinics van bekende artiesten en vooral heel veel samenspelen? Schrijf je dan in voor het Gitaarkamp op www.gitaarkamp.nl! Een heel docententeam zal voor je klaar staan, waaronder Arie Storm (o.a. Anouk) en Ruben Hoeke.

Ruben Hoeke
Ruben Hoeke is een gevestigde naam in de Nederlandse blues-, pop- en rockwereld. De gitarist deelde sinds zijn eerste optreden in 1992 het podium met vele nationale en internationale muzikanten en speelde o.a. op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Luxemburg, Ierland en Curaçao. Sinds 2004 koerst hij zijn eigen weg, met zijn eigen band. Je kunt hem plaatsen in het rijtje muzikanten die de nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild.

Arie Storm
Arie Storm Arie Storm is een van Nederlands' meest gevraagde gitaristen van dit moment. Hij heeft de laatste paar jaar gespeeld met Do, Boris, Jan Smit, Nick en Simon en Edsilia Rombley. Hij verwierf de meeste bekendheid als gitarist bij Anouk. Storm vertelde aan Gitarist over wat hij van zijn drie jaar bij Anouk vindt: 'Het voelt alsof alles wat ik heb geleerd daar bij elkaar komt. Het is gitaarmuziek dus je staat vooraan en mag hard. Je speelt op de meest fantastische festivals, met waanzinnige muzikanten die er altijd staan als het moet. Heel leerzaam. Elk optreden dat we doen kan zo in het plakboek voor later.'   

Inschrijven
Er is plek voor 40 deelnemers, dus bedenk je niet te lang en schrijf je nu in! 

Kosten: € 375,- (all-in)

Juli: 13 t/m 18, Gitaarkamp, Amstelveen

www.gitaarkamp.nl