aanmelden
Indiefair: event voor muzikanten
27 januari 2018 in P60, Amstelveen
Events 14-12-2017 12:30
Als muzikanten weten we er alles van: zodra je iets wil met je muziek, kom je terecht in een woud aan mogelijkheden. Het nieuwe event Indiefair kan je hier de weg in wijzen, zodat je snel een stap verder komt! Indiefair vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018 in Poppodium P60 in Amstelveen. Musicmaker is partner van deze bijzondere dag.

Indiefair bestaat uit seminars, workshops, panels, demo drops bij record labels en de mogelijkheid om te netwerken met partijen zoals platenmaatschappijen en boekingsagenten.
‘s Avonds is er een grote Band Battle waar bands kunnen strijden voor de publieks- en juryprijs. Kortom: een gevarieerde, leerzame en bovenal plezierige dag voor bands en artiesten.

Voor de demo drop kun je op de dag zelf een usb-stick of cd met je muziek meenemen, maar je kunt je demo ook van tevoren via de website van Indiefair toesturen. 


Programma
Het volledige programma is op dit moment nog niet bekend, maar de eerste interessante namen zijn al geboekt:


Mike Hanenberg verzorgt een seminar netwerken. Mike staat midden in de muziekindustrie en heeft netwerken tot absolute kunst verheven. Hij zal het eerste seminar verzorgen, dus je kunt wat je hier leert de rest van de dag meteen in praktijk brengen!

Hugo Langras
houdt een boeiend seminar waarin hij o.a. vertelt over zijn ervaring als artist manager voor Afrojack, Bassjackers, DJ Chuckie en R3hab.

Erroll Antonie
zal vertellen over A&R management. Erroll is hoofd A&R bij BMG Talpa en werkte met o.a. Anouk, Kensington en Marco Borsato. Een zeer boeiende spreker met indrukwekkende verhalen!

Romy Dya
geeft een workshop songwriting. Romy is de songwriter die onlangs nog meegewerkte aan So Far Away van Martin Garrix & David Guetta. Ze verzorgt op Indiefair een awesome workshop songwriting.

Verder zal rockband Martyr optreden en een seminar geven over internationaal touren. Martyr deed onlangs nog een grote tour door Japan, dus verwacht naast handige tips, mooie tourverhalen. En uiteraard zullen we ze niet laten gaan voordat ze een vet optreden hebben gegeven!

Offline
De dag in P60 is de aftrap van een tour door diversie regio’s in de Benelux. ‘We willen nieuwe kennis over de muziekindustrie aan de muzikant overdragen’, aldus initiatiefnemer Jelto van Nieuwburg. ‘Dat doen we al online op ons Indieplant platform en nu ook offline met Indiefair.’

Als je al lid bent van Indieplant (da’s gratis zonder verplichtingen, via de website) dan betaal je aan de deur € 7,50. Voor anderen is de entree € 10,-.

Kijk voor meer info op: www.indiefair.nl