Gitaarworkshop op video door Pablo van de Poel - De Legacy van Jimi Hendrix

SEGA Awards workshops met Vedran Mircetic, Kees Lewiszong en vele anderen

Events 22-02-2021 07:51

Op 22 februari is de videoworkshop Stijl en dynamiek - De Legacy van Jimi Hendrix - door Pablo van de Poel, gitarist van DeWolff, in premiere gegaan. Het is de zevende en laatste van een serie workshops die in de maand februari worden uitgezonden als extraatje na de zo succesvolle awardshow rondom de postume uitreiking van de SEGA Award aan Jimi Hendrix. De serie wordt zaterdag 27 februari afgesloten met een Zoom Event met alle gitaristen uit de serie. Je kan meedoen! Een project van de Sena Performers European Guitar Award. Met Gitarist zijn we partner van deze workshopserie.

Als je de schitterende 5 kwartier durende concertdocumentaire van de awardshow rondom de postume uitreiking van de SEGA Award aan Jimi Hendrix nog niet hebt gezien, doe dat dan nu! Hier op Gitarist.nl, in dit artikel onderaan.

Pablo van de Poel - Stijl en dynamiek
En kijk maandaag 22 februari dan naar de première van de workshop door Pablo van de Poel, met als thema Stijl en dynamiek: Fuzz & Volume.

 

Alle workshops uit de serie 'de legacy van Jimi Hendrix' zijn te zien op de YouTube-kanalen van de Sena Performers European Guitar Award en Gitarist.
Abonneer je en blijf op de hoogte van de premières: 
www.youtube.com/user/GitaristVideo 

De workshopmaand wordt zaterdag 27 februari afgesloten met een Zoom-event waarin je de gitaristen je vragen kunt stellen.

Zaterdag 27 februari 13.00-18.00 uur 
Zoom Event ‘The legacy van Jimi Hendrix’

Kijk op het Facebook event hoe je kunt meedoen aan dit Zoom-event.

De workshopserie is een project van de Sena Performers Guitar Award (SEGA). Met Gitarist zijn we partner van de workshopserie.

En zie hier de concertdocumentaire: 

 

 

zoeken
zoeken