Win een Blackstar ID:CORE V4 Stereo!

We geven een 10- en een 20-watt model weg!

Gitarist Extra 18-03-2024 14:03

Blackstar heeft zijn lijn met oefenversterkers vernieuwd met de vierde versie van de ID:CORE-reeks. We geven hiervan de ID:CORE V4 Stereo 10 en 20 weg. Beantwoord de vraag hieronder en maak kans op een van deze amps!

Beide combo’s hebben zes voices (Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD1, OD2) plus delay-, modulatie- en reverbeffecten. Er is taptempo, een koptelefoonuitgang met speakersimulatie, line in, een vermogensschakelaar, een ingebouwde tuner en een usb-aansluiting.

Met de meegeleverde Architect software kun je deep-editen op je computer. De  2x3-inch V4 Stereo 10 heeft een vermogen van 2 x 5 watt, de 2x5-inch V4 Stereo 20 2 x 10 watt.   

WIL JIJ EEN VAN DEZE BLACKSTAR ID:CORE V4’S WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

 

In welk jaar werd Blackstar gelanceerd?

 

Je kunt meedoen tot 6 mei 2024.

 

Klik op de rode Ja-knop hieronder of stuur een mail naar giveaway@gitarist.nl met in het onderwerp 'Blackstar'. Vergeet niet je naam en mobiele nummer te vermelden en natuurlijk je antwoord. 

 

Uit de inzendingen met het juiste antwoord worden twee winnaars getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het juninummer van Gitarist.

 

Met dank aan Face (exclusieve Benelux-partner van Blackstar) voor het ter beschikking stellen van de prijs. face.be

zoeken
zoeken