aanmelden
De Gitarist Poll Awards 2019 - Stem nu!
Kies de beste gitaristen en de gear van het jaar!
Gitarist Extra 20-12-2019 16:12
Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn de favoriete gitaristen van 2019? Wat vinden jullie als lezers van ons blad en bezoekers van Gitarist.nl de beste nieuwe gitaren, amps en effecten van het afgelopen jaar? Wij zijn benieuwd! Elk jaar weer.  Breng nu je stem uit! Dat kan tot en met zondag 3 februari 23.59 uur! De winnaars van de Poll Awards vind je in de maart-editie van Gitarist.  

Super als je meedoet en het formulier op de website gebruikt om je opinie met ons te delen! Ga naar www.gitarist.nl/poll en stem!

Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2019

Je kunt kiezen voor de Gitarist Van Het Jaar, in verschillende stijlen, nationaal en internationaal. En voor de beste nieuwe producten in allerlei categorieën.

Suggesties 
Om je geheugen op te frissen suggereert de redactie van Gitarist een aantal gitaristen, bassisten en producten. Maar je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden.

Wat kies je eigenlijk?
Het gaat erom wie je het afgelopen jaar 2019 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties op zijn instrument vond leveren.

Laat je stem uiterlijk 3 februari 2019 horen. 
Let wel: je moet minimaal 10 secties invullen om je stem mee te laten tellen. En je kan slechts één keer het formulier invullen.
De uitslag van de Gitarist Poll vind je in het maartnummer van Gitarist!

Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2019