John Mayer's Sob Rock live

Extra's bij het exclusieve interview in Gitarist magazine

Gitarist Extra 19-08-2021 08:08

Met ‘Sob Rock’ maakte John Mayer een tribute-album voor de muziek die hem inspireerde in de jaren tachtig. In Gitarist 366, september 2021, presenteren we een exclusief interview met hem. Hier op Gitarist.nl een aantal recente live-video's, en om te downloaden een archiefinterview en een stijlanalyse!

In het interview in Gitarist gaat John Mayer in detail in op zijn beweegredenen, aanpak en de sounds op zijn nieuwe plaat. Gitarist ligt nu in de winkel, of bestel deze editie in onze webshop Muziekmagazines.nl.  

Het interview geeft John Mayer in de Benelux exclusief voor Gitarist, wat ons met trots vervult natuurlijk. Waarom zo beperkt? “Nou, ik heb niet altijd veel te zeggen over gitaarspelen. Ik denk er altijd aan, het betekent de wereld voor me. Maar ik ben niet altijd de beste prater als het er op aankomt uit te leggen hoe het voelt of wat ik precies doe.” Vervolgens steekt hij drie kwartier lang welbespraakt van wal over de kleinste details van zijn nieuwste productie: de sounds, het spel en de keuzes die hij heeft gemaakt bij de opnames van ‘Sob Rock’. 

Sob Rock live
John Mayer presenteerde het album in diverse Amerikaanse talkshows met live optredens. 

Uit de archieven van Gitarist
Twee artikelen die we eerder publiceerden over John Mayer kun je nu downloaden:

John Mayer archiefinterview uit Gitarist juni 2010

Stijlanalyse John Mayer - Gitarist 332 - november 2018

En tot slot, beluister hier het Sob Rock album. Veel plezier!

 

zoeken
zoeken