Larkin Poe van YouTube naar Paradiso

Video's en de nieuwe single

Gitarist Extra 21-07-2022 10:07

Het nieuwe album komt in november uit, maar deze maand dropten de zussen Rebecca en Megan Lovell - oftewel Larkin Poe - hun nieuwe single Blood Harmony. Die hoor je hier, naast een selectie te gekke en zeer eigen covers.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Gitarist 377, augutus 2022. Vanaf vrijdag 212 juli in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Gitarist op zonder verzendkosten.  

Blood Harmony
We spraken de zussen vlak voor het optreden in Paradiso, Amsterdam, over het nieuwe album, 'Blood Harmony', dat op 11 november uitkomt, de hagelnieuwe lapsteel van Megan, de mooie rode glitter-Gretsch van Rebecca en haar voorliefde voor Strats met een humbucker. Natuurlijk hadden we het ook over het gegeven waardoor de meesten van ons kennismaakten met het duo. De creatieve, eigen en mooie covers. Voordat we je een selectie voorschotelen, is hier eerst de nieuwe single:De covers
Van Queen tot Ozzy Osbourne, van Beatles tot Townes van Zandt en van Elton John tot Paul Simon, Chris Isaak, Derek én the Dominoes: ze worden allemaal gecoverd op de bijzondere manier van Megan en Rebecca: met lapsteel, gitaar en de harmonische zang, zoals alleen broers en zussen dat kunnen. Blood harmony dus. 

Via deze link krijg je een enkeltje naar de YouTube-pagina van Larkin Poe, voor veel meer eigen songs en covers en we zochten vier leuke voor je uit:

Larkin Poe website
zoeken
zoeken