Marcel de Groot in videoserie StageCoach Sessions Snarenplukkers

BJ Baartmans presenteert Snarenplukkers in Wild Verband, serie 1, aflevering 4

Gitarist Extra 29-06-2023 08:06

‘Snarenplukkers in Wild Verband’ is een theaterserie waarin BJ Baartmans in een talkshow met de gitaar in de hoofdrol tal van Nederlandse topgitaristen voorbij laat komen. Met onze videoserie StageCoach Sessions publiceren we reportages en interviews vanuit de theaters. In deze aflevering Marcel de Groot!

StageCoach Sessions is een initiatief van muzikant-docent Matthieu Brandt; een project dat hij in samenwerking met de magazines in onze uitgeverij uitrolt.

Videoserie Snarenplukkers, Aflevering 4, in 3 video's 
1 - Snarenplukkers, een Muzikaal Tweegesprek tussen BJ Baartmans en Marcel de Groot, inclusief diverse songs 
2 - Video Performance ‘Jesus On The Mainline’
3 - Video Performance ‘Ready For Trouble’

Marcel de Groot kreeg de muziek als zoon van Boudewijn de Groot met de paplepel ingegeven. Al sinds zijn tiende speelt hij de gitaar, in 1991 zette hij de eerste stappen op het toneel. Inmiddels is de Groot een veelzijdig en veelgevraagd gitarist en ook als componist weten steeds meer artiesten hem te vinden, zoals Beatrice van der Poel, Theo Nijland, Jan Rot, Ricky Koole en Paul de Leeuw.

Marcel is te gast in Snarenplukkers in Wild Verband van BJ Baartmans en StageCoach Sessions was erbij. StageCoach Sessions is een initiatief van Matthieu Brandt dat hij samen met Gitarist en de andere titels in de uitgeverij De Inzet uitrolt. De StageCoach Sessions video’s, gefilmd op locatie, omvatten topkwaliteit live-opnames van bands, instructievideo’s per muzikant met workshops inclusief notenwerk, en interviews die zowel op video als in onze magazines gepubliceerd worden. Op het Youtube-kanaal van Gitarist kun je alle StageCoach Sessions video's vinden.

Deze aflevering is opgenomen en ge-edit door Marcel Van Ewijk.

zoeken
zoeken