Video bij de test van de Marshall Studio JTM Head

Terug naar de bron - lees ook de test in Gitarist 393, december 2023

Gitarist Extra 16-11-2023 10:11

En weer voegt Marshall een versterker toe aan de populaire Studio-collectie; de JTM komt daar andere compacte herscheppingen van klassiekers als de 25/50 Silver Jubilee, JCM800 en 1959SLP tegen. In Gitarist 393, december 2023 onderzoeken we of deze amp de Britse sixties bluesrocksound getrouw weergeeft. En kan hij nog meer?

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Gitarist 393, december 2023. Vanaf vrijdag 17 november in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Gitarist op zonder verzendkosten.   

De traditionele Marshall versterker met 4x12 luidsprekerkast zal altijd een plaats hebben in ons hart, al wordt een plaats op het podium tegenwoordig steeds minder vanzelfsprekend. Ontwikkelingen zoals digitale modellen, moderne PA-systemen en in-ear monitors hebben het mogelijk gemaakt dat gitaristen hun oude en vertrouwde versterkers thuis laten en vertrouwen op het gemak van digitale oplossingen.

Wie op zoek is naar de echte Marshall-buizenbeleving, maar die verpakt wil zien in een draagbaar en burenvriendelijk formaat, zijn de versterkers uit de populaire Studio-reeks van het merk een aantrekkelijke optie. Kan deze nieuwe aanwinst van de serie zich meten met de al bestaande modellen? In Gitarist 393, december 2023 kun je lezen wat onze ervaringen zijn met de Studio JTM Head.

zoeken
zoeken