Video bij de test van de Orange OR30

Sappige sounds - lees ook de test in Gitarist 398, mei 2024

Gitarist Extra 18-04-2024 10:04

Het heeft even geduurd, maar nu is er dan een nieuwe Orange amp, met fijne extra’s als een voetschakelbaar solovolume en een buizengelijkrichter. In Gitarist 398, mei 2024 kijken we wat deze 100 procent buizenversterker de hedendaagse rockgitarist te bieden heeft.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Gitarist 398, mei 2024. Vanaf vrijdag 19 april in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Gitarist op zonder verzendkosten.

Het zijn zware tijden geweest voor de muziekindustrie, maar nu de pandemie en de lockdowns ver achter ons liggen en festivals en livemuziek weer opkrabbelen zien we om ons heen voorzichtig optimisme.

Ook Orange heeft het een tijdje rustig aan gedaan, zoals de meeste versterkerfabrikanten. Maar het vertrouwen is gegroeid en er worden weer nieuwe modellen geïntroduceerd, waaronder deze in het Verenigd Koninkrijk gemaakte OR30. Kijk en luister hier wat Orange' nieuwe all-tube amp allemaal in huis heeft. 

zoeken
zoeken