Fender komt met vereenvoudigde Acoustasonic Tele

Mexicaanse Acoustasonic Player Telecaster

Merknieuws 17-11-2021 15:53

Fender heeft de Acoustasonic serie uitgebreid met de Acoustasonic Player Telecaster. Gebouwd in Ensenada, Mexico, biedt hij een gevarieerde set geluiden voor een toegankelijke prijs. Na vijf jaar van plannen, bouwen en verfijnen is dit Fender's meest gestroomlijnde hybride model tot nu met een vereenvoudigde set functies bestaande uit een 3-weg Voice Selector en een krachtige Blend knop.

Eenvoudig hybride
De Mexicaanse Playerserie Acoustasonic lijkt erg op het Amerikaanse model, maar heeft een eenvoudiger bediening met een drieweg- in plaats van vijfwegschakelaar. Je kiest eenvoudig tussen een akoestisch of elektrisch geluid, of een mix van beide, waarbij je de verhouding kan instellen met de blendregelaar. Verder is er een volumeregelaar. 
De elektronica komt weer van Fishman en voor de elektrische klank is een Noiseless N4 element geplaatst.

De body en hals zijn gemaakt van mahonie, met een sparren top en een toets van palissander. Hij is in zijdegals afgewerkt, waarbij je voor de kleur van het bovenblad kan kiezen uit brushed black, arctic white, shadow burst of butterscotch blonde. De Acoustasonic Player Telecaster wordt geleverd in een deluxe gigbag.

Een uitgebreide introductie zie je hier: 

Meer info: fender.com

zoeken
zoeken