Zonnestralen in december: Baton Rouge Sun ukeleles

Complete serie met zonnemotief

Merknieuws 08-12-2022 13:12

Baton Rouge's familie van Sun ukeleles bevat alles wat je van een ukelele kan verwachten. Het ontwerp met de eenvoudige zonnerozet komt terug is beschikbaar van de kleine sopraan ukelele tot de 8-snarige bariton. Of, zoals Baton Rouge het zegt: één familie, één ontwerp, een miljoen mogelijkheden.

Met in totaal negen modellen bestrijkt de Sun-serie het hele scala van de ukelelewereld. Naast de klassieke 4-snarige ukeleles in sopraan, concert, tenor en bariton, biedt Baton Rouge ook enkele exoten binnen het Sun-assortiment. Behalve de zonnerozet zie je ook het gebogen achterblad op alle modellen terugkomen voor meer projectie van de klank.

Wide neck
Een van de exoten is de sopraan met bredere hals (37,5mm in plaats van 35mm), de de V2SW Sun. Deze is in de Sun-lijn beschikbaar naast een standaard sopraan ukelele. 


'Wide neck' sopraan ukelele

8-snarige modellen
De grotere tenor- en baritonmodellen worden door Baton Rouge ook aangeboden in 8-snarige versie met vier sets dubbele snaren.


8-snarige tenor ukelele

Guitarlele
Ten slotte zijn er twee Guitarlele-versies: het formaat van een tenor of bariton ukelele, maar dan met zes snaren. De meest eenvoudige manier voor gitaristen om over te stappen op een uke.

Zie voor meer info: batonrougeguitars.com

zoeken
zoeken