Vintage gitaar krijgt upgrade: Stingray SR50

Sterling by Music Man vernieuwt klassieker

Merknieuws 13-12-2022 11:52

Een van de beroemdste ontwerpen uit de stal van Music Man was al jaren populair onder menig gitarist. Met deze nieuwe StingRay SR50 komt Sterling by Music Man met een elektrische gitaar met een krachtige basisklank en een groot speelcomfort.

Voortbordurend op het legendarische ontwerp van de StingRay, die Music Man al in de jaren zeventig ontwierp, komt het Amerikaanse bedrijf met een vernieuwde versie vol upgrades. Zo heeft de SR50 lockingtuners en een stabiele en stijlvolle roasted maple (esdoorn) hals, voorzien van een palissander of roasted maple toets. Deze nieuwe kenmerken, samen met de traditionele HH-elementconfiguratie, 3-weg elementschakelaar, vintage tremolo en de oversized 4+2 kop van een Stingray, maken dit een aantrekkelijk keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een vintagestijl gitaar met wat eigentijdse updates. 

De lockingtuners en de esdoorn hals zorgen voor een soepel en stabiel speelgevoel. Voor een vol geluid en sustain is de StingRay SR50 uitgerust met twee door Sterling by Music Man ontworpen humbuckers, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige toon in hun go-to gitaar.

Bekijk de video hieronder om een beter beeld te krijgen van de SR50.

STINGRAY SR50
Richtprijs: € 889,-

Distributie: Algam Benelux, Antwerpen, tel. (+32) 3 334 47 50

Kijk voor meer informatie op de site van Algam Benelux

zoeken
zoeken