Koop een Taylor en krijg een gratis Baby Taylor of een GS Mini! *

GET ONE / GIFT ONE HOLIDAY EVENT

Merknieuws 17-11-2023 10:44

Koop een American Dream gitaar uit de 200, 300 of 400 serie en krijg een gratis Baby Taylor BT1! Of koop een 500 Serie of hoger en krijg een gratis GS Mini Sapele!

                                      -  advertorial  - 
 
*De promotie loopt van 1 november 2023 t/m 15 januari 2024. Deze aanbieding geldt alleen voor deelnemende Taylor dealers in Europa.
Houd rekening met een levertijd van 6-8 weken van de gratis Baby Taylor BT1 of de GS Mini Sapele.

Zie actievoorwaarden op de site van Taylor voor aanvullende voorwaarden en details.

Check hier de American Dream gitaren.

Check hier de 500 Series gitaren

Kijk hier voor een Taylor dealer bij jou in de buurt

GS Mini Sapele

Of je nu een nieuwe speler bent die op zoek is naar een comfortabele eerste gitaar of een ervaren gitarist die op zoek is naar een reisgenoot, de GS Mini Sapele biedt de ideale combinatie van draagbaarheid en rijke klank. Dit model heeft een massief Sitka spruce bovenblad gecombineerd met gelaagde sapele achter- en zijkanten, wat zorgt voor een krachtige, heldere respons die ver boven zijn gewicht uitsteekt als gitaar met een kleinere schaal. Spelers zullen het slanke halsprofiel en de lage actie waarderen, wat zorgt voor een ontspannen gevoel dat geschikt is voor spelers van alle niveaus.
Baby BT1
De Baby Taylor is een 3/4 dreanought en de kleinste gitaar van Taylor. Natuurlijk is hij daardoor geschikt voor kinderen en als reisgitaar, maar dat een kleine gitaar een volwaardig instrument op zich is, heeft Ed Sheeran al ruim bewezen.
De BT1 heeft een massief bovenblad van sitka sparren en een zij- en achterkant van gelamineerd notenhout.


Baby Taylor BT1

 

 

zoeken
zoeken