Maestro is terug!

Maestro is terug!

Gibson blaast het legendarische effectmerk nieuw leven in

Het eerste commerciele fuzzpedaal was de door Gibson gemaakte Maestro FZ-1 Fuzz Tone, onsterfelijk gemaakt door Keef’s riff van (I Can’t Get No) Satisfaction. Nu heeft Gibson dit legendarische mer.....meer »»

Epiphone Joan Jett Olympic Special

Klaar om te rocken!

Na Gibson komt ook zustermerk Epiphone met een signaturemodel voor Joan Jett: de Epiphone Joan Jett Olympic Special. .....meer »»

Warwick LTD 2022

De Streamette is terug

Elk jaar komt Warwick met een Limited Edition, ook wel Model Of The Year genoemd. Dit keer is het een Streamette, die zoals altijd als vier- en vijfsnarig model komt en zowel links- als rechtshandig......meer »»

Gitarist 372, maart 2022, nu verkrijgbaar in onze webshop!

Losse edities sturen we op zonder verzendkosten - als je abonnee wil worden hebben we mooie welkomstaanbiedingen!

De nieuwe editie van Gitarist ligt vanaf vandaag, 25 februari 2022, in de winkel! Of bestel 'm in onze webshop Muziekmagazines.nl. Als je meteen een abonnement neemt wordt dat natuurlijk hogelijk gewa.....meer »»

Bij Star's Music kan je jouw persoonlijke versie van een Gibson laten maken

Met het M2M programma van Gibson een unieke gitaar laten bouwen

Met het "Made 2 Measure" programma bieden Star's Music en Gibson nu de mogelijkheid om je persoonlijke versie van de meest populaire Gibson modellen te ontwerpen en te bestellen: de Les Paul Standard .....meer »»

Gitarist videoverslag: Ibanez 2022 modellen!

Akoestisch en elektrisch

Ook dit jaar is er geen NAMM Show in januari waar we al het productnieuws kunnen bekijken. Daarom nodigde fabrikant/distributeur Hoshino ons uit in hun ruime showroom in Mijdrecht om alle nieuwe Ibane.....meer »»

Legendarische versterkerbouwer Howard Alexander Dumble overleden

Stevie Ray Vaughan, Larry Carlton, Robben Ford, John Mayer, Eric Johnson, Santana en Kenny Wayne Shepherd speelden op zijn versterkers

De befaamde gitaarversterker ontwerper en bouwer Howard Alexander Dumble is naar verluidt overleden. Het nieuws werd gisteren (18 januari) bevestigd op het Dumble Amps Instagram account: "Het is met .....meer »»

John Mayer: "De SE heeft het geluid en gevoel van de Amerikaanse Silver Sky."

Eindelijk is er een PRS SE Silver Sky

PRS heeft de langverwachte SE-versie van de John Mayer Silver Sky signature aangekondigd. Op een betaalbare versie werd gehoopt sinds de Silver Sky in de Core-serie uitkwam, maar dit is geen exacte ko.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken