Productnieuws 2021: Boss

Productnieuws 2021: Boss

Nieuwe pedalboards en tuner

De nieuwe OC-05 en RC-500 op de hielen volgend, presenteert Boss drie nieuwe pedalboards en twee nieuwe clip-on tuners......meer »»

Productnieuws 2021: Gator Frameworks

Deluxe Closet Hanger

Soms komen merken met iets waarvan je niet dacht dat je het nodig had en soms heb je dat ook niet. Dit nieuwe product van Gator bracht op deze regenachtige dag in ieder geval een glimlach op ons gezic.....meer »»

Productnieuws 2021: Taylor

Twee nieuwe GT's en een charity actie

Taylor Guitars introduceerde afgelopen oktober de Grand Theater met zijn nieuwe compacte bodyvorm. Nu zien we dit jonge model terugkomen in twee duurdere varianten......meer »»

Productnieuws 2021: Universal Audio

Voor het eerst drie effectpedalen van UA

Studiogigant Universal Audio brengt voor het eerst drie gitaarpedalen uit: de Golden Reverberator, Starlight Echo Station en Astra Modulation Machine......meer »»

Productnieuws 2021: Radial

Slimme producten voor gitaristen en bassisten

Voor DI's, reamp-kastjes en versterkersplitters is Radial al jaren de eerste keuze van live-engineers en studio's. Op de virtuele NAMM van 2021 komt het merk met enkele nieuwe producten......meer »»

Productnieuws 2021: Gibson

Eindelijk een prachtige nonrev Thunderbird

Gibson basfans riepen er al jaren om: een heruitgave van de Non Reverse Thunderbird. En toen Gibson er enkele jaren geleden mee kwam, waren we nog niet blij. Door de zwarte hardware en elementen kwam .....meer »»

Productnieuws 2021: Rickenbacker

Een vernieuwde gitaar en een nieuwe bas

Rickenbacker is een merk dat niet vaak met nieuws komt, maar toch weten ze ons de laatste jaren aardig te verrassen. Denk op basgebied aan de Al Cisneros Signature, met de twee grote elementen. En nu .....meer »»

Productnieuws 2021: Walrus Audio

Mako Series: R1

Walrus Audio verrast ons weer met een veelzijdig pedaal. De R1 is een stereo reverb met vele coole opties......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken