Boss komt met nieuwe synth-gitaar

Boss komt met nieuwe synth-gitaar

EURUS GS-1 Electronic Guitar

Boss heeft een lange geschiedenis met gitaarsynths, of het nu is in de vorm van externe effecten, of ingebouwd in een gitaar. Met de nieuwe EURUS GS-1 Electronic Guitar brengt het Japanse merk dit con.....meer »»

PRS brengt Hendrix-versterker uit

PRS HX 50 & HX 100

PRS brengt de HX versterkerserie uit, gebaseerd op de gemodificeerde Marshall die Jimi Hendrix gebruikte op Woodstock......meer »»

LTD presenteert de Arctic Metal Serie

En de ESP LTD Deluxe Series nu met stainless steel frets

Begin dit jaar voegde ESP Guitars een witte tegenhanger toe aan hun succesvolle Black Metal Series. De LTD Arctic Metal Series. Bovendien presenteert het Amerikaanse merk de ESP LTD Deluxe 1000 serie .....meer »»

25 jaar Marble Amps!

Een kwart eeuw kwaliteitsversterkers

Marble Amps, het boetiekmerk uit Renkum, viert in juli 2021 zijn 25-jarig jubileum. Opgericht door Arie Jan Folkerts in 1996 onder de naam FNS Tube Technologies, heeft het bedrijf naast het repareren .....meer »»

Laney lanceert baspedalen

Drie effecten van klassiek Brits merk

Onder de naam Black Country Customs komt het Britse Laney met drie effectpedalen voor bas. En dat naast een hele nieuwe versterkerserie, waarover we een apart nieuwsbericht hebben gemaakt. .....meer »»

Nieuwe basversterkers van Laney

Plus een mooi voorversterkerpedaal

Na jaren van relatieve rust komt het Britse Laney met zoveel producten voor bas, dat we het over twee nieuwsberichten verdelen. We introduceren eerst de tops, kasten, combo en het voorversterkerpedaal.....meer »»

Boss Cube Street II Stereoversterker op batterijvoeding

Zo word je overal gehoord

Deze buitenversterker met batterijvoeding is een nieuwe geëvolueerde versie van de Roland CUBE Street. Nu onder de merknaam BOSS biedt hij een rijk stereogeluid voor straat- en andere mobiele optrede.....meer »»

Noel Gallagher Gibson J-150

Gibson maakt signature van de iconische gitaar van Noel Gallagher

Al twintig jaar lang gebruikt Noel Gallagher zijn Gibson J-150 akoestische gitaar. Nu brengt Gibson een replica van die gitaar uit als signaturemodel. Wereldwijd zijn er slechts 200 stuks beschikbaar......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken