EKO Guitars sinds 1959 - nu met de nieuwe VL480 Aged Gold Sparkle finish

EKO Guitars sinds 1959 - nu met de nieuwe VL480 Aged Gold Sparkle finish

Bekijk de demovideo van AB TV

Klassieke rocksounds in de stijl van Led Zeppelin, Aerosmith of Lenny Kravitz binnen handbereik voor een wel heel milde prijs. Dat is de VL480 van het Italiaanse merk EKO. Bekijk de demovideo in dit a.....meer »»

Brussel heeft met Star's Music een bijzondere gitaarwinkel in huis

Grote winkel voor gitaristen en bassisten

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m┬▓ volledig gewijd aan de wereld van gitaar en basgita.....meer »»

Boss Katana 110 Bass en 210 Bass

Twee nieuwe basversterkers

Boss verrast ons met twee comboversterkers met uitgebreide mogelijkheden. De Katana 110 en 210......meer »»

Meteora krijgt vaste plaats in Fendercatalogus

Fender met dubbele humbuckers

De Meteora kan je je misschien herinneren uit de Alternate Reality serie, waarin Fender gedurende een jaar elke maand een ander model uitbracht. Nu komt Meteora uit als productiemodel in de Mexicaanse.....meer »»

Ampeg Micro-VR

Helemaal 'The Faces' in wit!

De bekende Ampeg Micro-VR bastoren - of eigenlijk torentje - is er natuurlijk in het zwart en veel bassisten gebruiken deze thuis, in de studio of voor kleine optredens. De top en kast waren tijdelijk.....meer »»

Harley Benton U-Bassen

Ukelele bassen van Thomann

Het huismerk van Thomann, Harley Benton, duikt met zijn budgetproducten steeds meer op en waagt zich nu ook aan de ukelele bassen......meer »»

Fender Hot Wheels

16 unieke instrumenten

Elf Fender Master Builders en vijf van hun leerlingen werkte de afgelopen maanden aan een bijzonder project. Er werden 16 gitaren en bassen gemaakt, ge├»nspireerd door Hot Wheels van Mattel. Je weet w.....meer »»

TC Electronic Impulse

Pedaal voor IR's

IR's oftewel Impulse Responses: je kan er niet omheen in gitaar- en basland. TC Electronic komt met een pedaal speciaal voor IR-bestanden. Het pedaal is bedoeld voor elektrische en akoestische gitaar,.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken