Fender lanceert Player Plus Series

Fender lanceert Player Plus Series

Prachtige nieuwe kleuren en pro-kwaliteit specificaties

Fender heeft de nieuwste ontwikkeling in zijn best verkopende Player-serie aangekondigd. De modellen van de Player Plus Series komen in een aantal opvallende nieuwe kleuren, met opgewaardeerde specs d.....meer »»

Orange Super Crush 100

Wie heeft er buizen nodig met deze transistor-amp in de buurt?

De Orange Crush-reeks van solidstate gitaarversterkers is een groot succes, dus het bedrijf verhoogt nu de inzet met de Super Crush 100, een tweekanaals top en combo met ingebouwde reverb......meer »»

The Fellowship Of Acoustics viert 20-jarig bestaan

Verjaardagsfestival in eigen parktuin

De Fellowship Of Acoustics bestaat 20 jaar en dat werd op 4 september gevierd met een heus festival in het park behorend bij het prachtige monumentale pand van deze bijzondere gitaarwinkel......meer »»

Ultieme reverb van Neunaber?

17 verschillende reverbs in de Illumine

Het hightech pedalenmerk uit Californië komt met een nieuwe reverb, de Illumine. Veel opties? Check! Presets? Check! Compact? Check!.....meer »»

Speciale afwerking LTD '87 serie

Alleen dit jaar verkrijgbaar

Op de NAMM Show van 2020 presenteerde ESP de '87 reissue serie, bestaande uit modellen uit de beginperiode van ESP toen topgitaristen voor het eerst kennismaakten met dit Japanse merk. Nu wordt voor d.....meer »»

Fender Tone Master Super Reverb

Authentiek digitaal

Na de Deluxe Reverb en Twin Reverb, brengt Fender nu ook de 4x10 Super Reverb uit in de Tone Master serie......meer »»

Fender Cory Wong Stratocaster

De gitaar is de eerste signature-Strat van de funkmaestro

Fender lanceert de Cory Wong Stratocaster, gebaseerd op de Highway One Strat die de Vulfpeck-gitarist als tiener kocht in een winkel in Minneapolis en die nog altijd zijn belangrijkste gitaar is. .....meer »»

Slash collectie nu ook bij Epiphone

Diverse Les Paul en J-45 modellen

Vorig jaar kwam de Slash Collectie uit, een samenwerking van Gibson met deze gitaarlegende. Nu, anderhalf jaar later, brengt Epiphone een zelfde collectie uit als onderdeel van de Inspired By Gibson l.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken