D'Addario XS-serie nu ook voor elektrische gitaar

D'Addario XS-serie nu ook voor elektrische gitaar

Met extreem dunne coating

Een jaar geleden introduceerde D'Addario de nieuwe XS serie snaren voor akoestische gitaren met de woorden "een ware technologische doorbraak op het gebied van gecoate snaren." Nu zijn ze ook voor ele.....meer »»

Ernie Ball breidt Slinky's uit

Zippy, Hyper, Magnum, and Skinny Top Heavy Bottom

In het jaar dat Ernie Ball 60 jaar bestaat wordt de populaire Slinky serie snaren uitgebreid met vier sets voor elektrisch gitaar en een basset......meer »»

Grote keuze aan Fenders bij Star's Music in Brussel

Bezoek dé winkel van België voor gitaristen en bassisten

Star's Music is een relatief nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² volledig gewijd aan de wereld van gitaar en basgitaren: elektrische en akoe.....meer »»

Doe mee aan de Thomann #DIYKitChallenge22

Ontwerp een instrument en win een waardebon van € 500,-!

Tweede ronde, een nieuwe kans: Thomann organiseert ook dit jaar weer de DIY Kit Challenge. Tijdens de #DIYKitChallenge22 maken muzikanten en muziekliefhebbers kans op mooie prijzen met een instrument .....meer »»

Harley Benton komt met op Mosrite geinspireerde serie

MR Classic en MR Modern

Johnny Ramone was übercool met zijn asymmetrische Mosrite op zijn knieën hangend. Harley Benton speelt daarop in met de nieuwe MR serie, die bestaat uit de Classic en Modern lijnen......meer »»

De Lag HyVibe 20: een Smart Guitar!

Akoestische gitaar met effecten die je hoort... via het bovenblad

De Lâg Tramontane HyVibe serie bestaat uit vier smart guitars: akoestische gitaren met ingebouwde effecten die je hoort als je gewoon akoestisch speelt. Hoe? Door 'actuators' die het bovenblad in tri.....meer »»

Boss brengt twee nieuwe Space Echo pedalen uit!

De een compact, de ander zeer uitgebreid

Boss introduceert met de RE-2 en RE-202 de meest compacte Space Echo die Boss ooit heeft gemaakt, en de meest uitgebreide recreatie van deze iconische tape-echo......meer »»

Krijg de revolutionaire Hohner PentaSharp mondharmonica met neksteun t.w.v. € 62,90 cadeau bij abonnement Gitarist*

Pentatonische toonladder inclusief ‘blue note’

Hohner is sinds jaar en dag hét merk als het om mondharmonica’s gaat. Wil je een Hohner PentaHarp mét neksteun t.w.v. € 62,90 gratis thuisgestuurd krijgen? Neem dan nu een jaarabonnement op Git.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken