Gitarist Poll - Uitslag 2018: Bassist van het Jaar - Benelux

#gitpoll2018

Muzieknieuws 15-02-2019 11:49

Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd! Dagelijks maken we enkele Gitarist Poll Awards bekend, hier op Gitarist.nl. De volledige uitslag vind je straks in Gitarist 336, maart 2019. In dit artikel vind je de Top 10 van Bassisten uit de Benelux. Volgens de stemmers van de Gitarist Poll 2018, ziet deze er als volgt uit:

De tiende plaats gaat naar de bassist Jeroen Vierdag
Plekken negen tot twee worden ingevuld door: 

9. Puck Wildshut

8. Paul Van Bruystegem 

7. Ivo Severijns

6. Rob van der Loo

5. Rinus Gerritsen

4. Johan van Stratum

3. Henny Vrienten

2. Barend Courbois 

Michel van Schie - winnaar van de Gitarist Poll Award! 
Op de eerste plaats staat Michel van Schie. Deze sessiebassist heeft, zeker in Nederland, met bijna elke artiest wel samengespeeld of in de band ervan gezeten. Lange tijd was van Schie de bassist van Anouk. Hij produceerde toen iconnische baslijnen, zoals die van The Dark. Gefeliciteerd met deze Gitarist Poll Award Michel! 

De Gitarist Poll 
We presenteren verspreid over een aantal dagen de uitslag van de 9de Gitarist Poll. Er is enorm veel gestemd via Gitarist.nl. Dank voor jullie enthousiaste input! In Gitarist 336 (maart 2019), die uitkomt op 21 februari, vind je het volledige overzicht. 

Wie vonden de lezers van Gitarist en de bezoekers van Gitarist.nl de beste, leukste, origineelste of meest bijzondere gitaristen van het afgelopen seizoen? En welk product het meest opvallend? 

Andere uitslagen van Gitarist Poll 2018:

Akoestische gitaar  

- Jazz/Fusion Gitarist van het Jaar - Benelux

Basgitaar

Akoestische gitarist wereld

Gitaarversterker

Blues/Rock Gitarist Benelux Van Het Jaar

- Gitaareffect

 

 

 

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken