De Gitarist Poll Awards 2018 - Stem nu!

Kies de beste gitaristen, bassisten en gear!

Gitarist Extra 31-01-2018 09:01

Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn de favoriete gitaristen van 2018? Wat vinden jullie als lezers van ons blad en bezoekers van Gitarist.nl de beste nieuwe gitaren, amps en effecten van het afgelopen jaar? Wij zijn benieuwd! Elk jaar weer.  Breng nu je stem uit! Kan nog tot en met 31 januari 23.59 uur! De winnaars van de Poll Awards vind je in de maart-editie van Gitarist.  

Super als je meedoet en het formulier op de website gebruikt om je opinie met ons te delen! Ga naar www.gitarist.nl/poll en stem!

Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2018

Je kunt kiezen voor de Gitarist Van Het Jaar, de Bassist Van Het Jaar, in verschillende stijlen, nationaal en internationaal. En voor de beste nieuwe producten in allerlei categorieën.

Nominaties
Om je geheugen op te frissen suggereert de redactie van Gitarist een aantal gitaristen, bassisten en producten. Maar je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden.

Wat kies je eigenlijk?
Het gaat erom wie je het afgelopen jaar 2018 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties op zijn instrument vond leveren.

Laat je stem voor 1 februari 2019 horen.
Let wel: je moet minimaal 10 secties invullen om je stem mee te laten tellen.
De uitslag van de Gitarist Poll vind je in het maartnummer van Gitarist!

Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2018

zoeken
zoeken