Video bij de Taylor test in Gitarist 356

Taylor Grand Theater: volwaardige kleine ‘grote’ gitaar

Gitarist Extra 15-10-2020 15:10

De test van de Taylor GTe Grand Theater uit Gitarist 356, november 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

Naast bekende gitaren als de Grand Symphony, Grand Pacific en Grand Orchestra heeft Taylor al jaren aandacht voor kleine modellen die je reisgitaren zou kunnen noemen, al kun je ze natuurlijk voor veel meer doeleinden gebruiken. Denk aan de Baby Taylor en GS Mini.

De gloednieuwe Grand Theater nestelt zich tussen deze reisgitaren en de kleinste ‘grote’ gitaar, de Grand Concert, omdat een kleine gitaar nu eenmaal aantrekkelijk is, makkelijk speelt en prettig in de hand ligt. Check de gitaar in deze video:

Taylor presenteerde het nieuwe model wereldwijd op 1 oktober tijdens een online live-event. Deelnemers, waaronder Gitarist-redacteur Steven Faber, hadden de gitaar vooraf ontvangen in een koffer met cijferslot. Op die bewuste dag kreeg iedereen de cijfercombinatie en kon de koffer geopend worden. Luister naar het aftellen en kijk wat Stevens eerste indrukken zijn van de gitaar. 

 

zoeken
zoeken