aanmelden
Forum online!
Gitarist Extra 16-11-2006 18:58
Vanaf vandaag is het forum online op Gitarist.nl. Velen van jullie vroegen er al om en nu is het eindelijk zover. Van algemene onderwerpen tot meer specifiek als gitaarbouw, ga je gang en babbel een eind weg met jouw medemembers op de website. Vergeet overigens niet een leuke avatar toe te voegen in jouw memberbeheer!Het forum
Op de startpagina van het forum zie je direct de laatste post die in een rubriek is geplaatst, met datum en tijdstip van plaatsing. Wanneer je daarop klikt, ga je direct naar dit onderwerp. De link naar de hoofdrubriek voor een totaaloverzicht is natuurlijk ook actief.

Avatar op forum
Een leuke toevoeging op het forum is de Avatar. Je kunt onder jouw Member login een Avatar toevoegen die je naast jouw berichten op het forum getoond wilt zien. Dit kan een afbeelding van jezelf zijn, een animated gif of, als je fan van Eddie van Halen bent, een afbeelding van hem of zijn gitaar.

Onder de tab 'Pics & Media' vind je de knop 'Avatar toevoegen'. De standaard grootte van een Avatar is 60 x 60 pixels. Let dus op de afmetingen van het bestand dat je wilt toevoegen!

E-mail waarschuwing
Om je actief op de hoogte te houden van reacties op jouw onderwerpen is er een mailfunctie die je laat weten wanneer er iemand op jouw post reageert. Elke keer dat iemand reageert, krijg je een e-mail met daarin een link naar jouw onderwerp. Handig, want zo blijf je op de hoogte van wat de andere members op Gitarist.nl over jouw vraag of opmerking te melden hebben.

Ga snel naar het forum en plaats jouw eerste bericht(en). Of voeg direct een Avatar, afbeeldingen Ún media aan jouw Memberpage toe.