Win & test een Ampeg GVT15-112

Gitarist en Ampeg presenteren het Ampeg Gitarist Street Team

Gitarist Extra 19-10-2011 14:37

Altijd al eens zelf een nieuwe versterker willen testen? Meld je aan voor het Ampeg Gitarist Street Team en wie weet demonstreer jij straks voor oog en oor van de hele internetgemeenschap de Ampeg GVT15-112 buizengitaarversterker. Let op: als je uitgekozen wordt om de test te doen, mag je na de test de versterker houden!

In editie 248 van Gitarist (november 2011) lees je een test van de versterkers uit de nieuwe lijn van het gerenommeerde Amerikaanse merk Ampeg: de uitgebreide GVT52 (tweekanaals, 50 watt, 1x12 of 2x12 combo), de GVT15 (eenkanaals, 15 watt, top of combo) en de GVT5 (eenkanaals, 5 watt, top of combo). Kijk maar eens op https://www.ampeg.com/products/gvt/ voor uitgebreide info en geluidsvoorbeelden.

Nu hebben de productspecialisten van Gitarist natuurlijk een uitgesproken mening, maar dat wil niet zeggen dat wij de wijsheid in pacht hebben. En over smaak twisten al helemaal niet! De firma Ampeg is erg benieuwd naar de mening van onze lezers en dat is de reden dat we het Ampeg Gitarist Street Team in het leven hebben geroepen. Gitarist en Ampeg stellen jou in de gelegenheid om je kritische mening te geven over de Ampeg GVT15-112.

Geïnteresseerd? Natuurlijk! Wat moet je doen?
Ja, wat moet je doen om toe te treden tot het Ampeg Gitarist Street Team en kans te maken op één van de vijf Ampeg GTV15-112 versterkers, die je na je test gewoon mag houden?

Het is eenvoudig:
• Vóór 15 december mail je ons je naam, adresgegevens en telefoonnummer, alsmede een link naar een YouTube-video waarop je je van je beste kant laat zien en horen! Ons e-mailadres is info@gitarist.nl Wil je je video-opname privé houden, dan mag je ook een cd, dvd of usb-stick met het videobestand naar de redactie sturen: Gitarist, Postbus 11497, 1001 GL Amsterdam. Ook dan geldt: 15 december is de sluitingsdatum. Je hoeft geen shredder te zijn, geen jazzvirtuoos: elk gitaarspel is welkom, dus ook slagpartijen, spel met een band, een thuisopname, verzin het maar. Als je spel maar goed te horen is!

• De redactie van Gitarist maakt een longlist waarop maximaal 15 gitaristen belanden. Deze worden vertoond op het YouTube-kanaal van Gitarist.

• De vriendelijke en zeer vakkundige mensen van Ampeg in Woodinville in de Amerikaanse staat Washington zullen vervolgens uit deze longlist de vijf winnaars kiezen.

En dan?
• Deze winnaars ontvangen zo spoedig mogelijk na de bekendmaking de Ampeg GTV15-112 versterker thuis.

• De winnaars worden publiekelijk bekend gemaakt in Gitarist 251, de editie van februari 2012, alsmede op Gitarist.nl en via de Gitarist Twitter- en Facebook-pagina’s.

• Vervolgens laten de winnaars in een nieuwe YouTube-video horen wat hun ervaringen zijn met de Ampeg GTV15-112 versterkers. Deze video’s zullen ook te zien zijn op genoemde media, en eventueel als extra content in onze digitale edities.

Cool, toch? Waar wacht je nog op! Stuur in die video en wie weet ben je over twee maanden de trotse eigenaar van een Ampeg GTV15-112!

Ampeg Gitarist Street Team is een contest voor gitaristen georganiseerd door Gitarist en Ampeg/Mackie.

Medewerkers van Gitarist en Ampeg/Mackie zijn uitgesloten van deelname. Winnaars dienen voor het ontvangen van de Ampeg GTV15-112 versterker schriftelijk toe te zeggen dat zij de firma Ampeg videomateriaal zullen leveren waarop zij te zien zijn terwijl zij de GTV15-112 uitproberen.

zoeken
zoeken