Ultieme oefenversterker?

Positive Grid's Spark lijkt alles te kunnen

Merknieuws 30-10-2019 15:20

Hij is compact en ziet er stijlvol uit. Maar deze oefenversterker kan meer. Wat dacht je van songs streamen, de akkoorden erbij weergeven en een backingtrack maken bij jouw gitaarspel?

De Spark kan niet alleen met je mee jammen, maar je kan ook songs van Spotify, Apple Music en YouTube afspelen waarbij de Spark-app de akkoorden in real-time weergeeft terwijl je speelt.
Je kan het tempo van een nummer vertragen of een gedeelte van een nummer loopen. De app reageert zelfs op je stemopdrachten.

De Spark's Tone Engine biedt versterker- en effectmodelen van Positive Grid's BIAS-software, zodat je de beschikking hebt over realistische buizenversterkersounds.

De jamfunctie die bas- en drumpartijen maakt die bij je speelstijl passen, is intrigerend. Op papier lijkt het een vergelijkbaar concept als de DigiTech Trio, maar in combinatie met de andere functie's hier (zo kan je de Spark ook gebruiken als een USB audiointerface) is het een zeer uitgebreid pakket.

De hardware zelf is een 40-watt combo versterker met ingebouwde regelaars voor bas, mid- en treble, plus modulatie-, delay- (met tap tempo) en reverbeffecten. Je kunt ook sounds uit de toonlibrary (meer dan 10.000 sounds) laden.

De geschatte levering is begin december 2019.

Meer info: www.positivegrid.com

zoeken
zoeken