aanmelden
Nog een Woodstockgitaar
Gibson Alvin Lee ES-335 ’69 Festival
Merknieuws 13-11-2019 14:59
Ter ere van de 50e verjaardag van Woodstock presenteert Gibson met trots de Alvin Lee ES-335 '69 Festival-gitaar, gebouwd volgens de exacte specificaties van de gitaar die Lee gebruikte tijdens zijn verbluffende, festivaloptreden.

De Gibson Alvin Lee ES-335 '69 Festival' gitaar bevat alle stickers, veroudering, speciale aanpassingen en mojo van het origineel. Slechts 50 van deze limited edition Alvin Lee ES-335 '69 Festival gitaren zullen wereldwijd verkocht worden.

 

De zware, manische blues-rock van Ten Years After was bepalend voor het beeld dat we nu hebben van Woodstock. Na hun set, die eindigde in een zinderende, meesterlijke vertolking van "I'm Going Home", was Ten Years After wereldberoemd en frontman Alvin Lee in een klap een gitaargod.
De opvallende gitaar, die Lee "Big Red" noemde kreeg door zijn bliksemsnelle vurige gitaarspel een legendarische status.
In het kader van de viering van de 50e verjaardag van Woodstock dit jaar is de historisch accurate gitaar nu officieel beschikbaar bij Gibson Dealers wereldwijd.

Meer info: www.gibson.com