aanmelden
Mooer kondigt betaalbare GE250 multi-effect/modelingunit aan
Vloerprocessor boordevol effecten en ampmodellen plus Tone Capture-functie
Merknieuws 20-12-2019 15:13
Het is geen geheim dat Mooer een plek probeert te veroveren op de markt van multi-effect/modelingvloerprocessor waar Line 6 en Headrush op dit moment succes hebben. Wat we hier hebben lijkt op iets tussen de Line 6 Helix HX Stomp de grotere Helix HX Effects.

Compacter dan de GE300 van Mooer, maar groter dan de recente GE150, heeft de GE250 nog steeds een expressiepedaal dat hem in dat opzicht een voorsprong geeft op de Stomp. Maar er is nog veel meer om enthousiast over te worden.

Zo zijn er maar liefst 180 effecten, 70 Mooer ampmodellen en 32 op Impulse Responses gebaseerde speakerkastmodellen met ondersteuning voor IR-bestanden van derden. Er zijn hiervoor tien gebruikersslots met 2048 samplepunten.

 

Elke effectketen die je samenstelt in de GE250 kan tot elf verschillende effectblokken bevatten,  met een programmeerbare effectloop en signaalroutingopties - bijvoorbeeld de 4-kabelmethode om de preamp van je versterker te bypassen en volledig op de versterker- en speakerkastmodellen van de GE250 te vertrouwen.

Net als de meeste concurrenten wordt de GE250 geleverd met editingsoftware voor gebruiksgemak als je hem als opname-interface gebruikt. Maar Mooer onderscheidt zich van zijn rivalen in het middensegment met de Kemper-achtige Tone Capture-functie. Hiermee kun je een zelf een versterker modelen en toevoegen aan de verzameling van de GE250.

Prijs: € 449,-

Meer info:
Mooer
W-Music Distribution