aanmelden
NAMM 2020 beursnieuws - Orange onthult Terror Stamp pedaalversterker
Wil je een Micro Terror in een stompbox? Orange heeft hem
Merknieuws 16-01-2020 15:59
Vloerversterkers zijn erg populair op de beurs dit jaar. Nieuw van Orange is de Terror Stamp, die de populaire Micro Terror en Micro Dark van het bedrijf combineert in een enkele versterker-in-een-pedaal die makkelijk op je pedalboard past.

De voorversterker van de Terror Stamp is uitgerust met een ECC83 buis, die volgens Orange voor een dynamisch, responsief geluid zorgt, zowel clean als overstuurd. Het vermogen komt van een 20-watt solidstate-versterker.

Er bevinden zich twee volumeknoppen op het regelpaneel, die via een voetschakelaar geselecteerd kunnen worden, plus regelaars voor shape en gain. Aan de achterkant zitten een ingang, een 8/16-ohm luidsprekeruitgang, een gebufferde effectloop en een hoofdtelefoonuitgang met speakersimulatie.

 

Orange claimt dat de Terror Stamp desgewenst een 4x12 kast kan aansturen. De versterkerbouwer heeft in het verleden overtuigend bewezen massa’s geluid en toon in een kleine behuizing te kunnen stoppen, dus we wachten de komst van de Stamp met belangstelling af!

Meer info:
Orange Amplification
High Tech Distribution