aanmelden
Stel zelf je gitaar af onder leiding van een gitaarbouwer van Gibson
Gratis online begeleiding
Merknieuws 06-05-2020 15:39
Of je nu gitaar speelt of basgitaar, ukulele, banjo of mandoline en of het gaat om een elektrisch of akoestisch instrument, zolang je een Gibson, Epiphone, Kramer of Steinberger hebt, kan Gibson je gratis helpen met het afstellen van je instrument via twee Zoommeetings.

"In deze ongekende tijden kunnen we allemaal een beetje virtuele hulp van een ervaren technicus gebruiken om onze gitaren thuis af te stellen" zegt Cesar Gueikian van Gibson.
"Met de Gibson Virtual Guitar Tech Service geven we onze fans over de hele wereld de nodige ondersteuning om hun gitaren thuis af te stellen en te bespelen."

Hoe gaat het in zijn werk?
In plaats van een video te bekijken over het afstellen, gaat het hier om één op één online les. Zo wordt je door een ervaren gitaartechnicus van Gibson door het proces geleid om je gitaar af te stellen.

De eerste stap is het afspreken van een voorbespreking van 30 minuten. Hierbij wordt bekeken om wat voor instrument het gaat, wat de problemen zijn en wat je ervaring is met het onderhouden van gitaren.

Hierna wordt een tweede meeting van een uur ingepland waarin je daadwerkelijk je gitaar onder begeleiding gaat afstellen. Mogelijk moet je hiervoor gereedschap aanschaffen en daarom zit er tijd tussen de eerste en tweede afspraak.

De Gibson Virtual Guitar Tech Service gaat via Zoom en is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Engels, Spaans, Frans en Duits. De service is als eerste beschikbaar in Europese en Amerikaanse tijdzones, maar dat wordt later uitgebreid.

Aanmelden kan via: https://www.gibson.com/Support/Virtual-Guitar-Tech