aanmelden
Sferische geluiden met Red Panda Context 2
80s reverb sounds plus delay
Merknieuws 31-07-2020 10:07
De Red Panda Context 2 is een pedaal met de sounds van rackunit reverbs uit de jaren '80. Daarbij heb je veel instelmogelijkheden en kun je delay toevoegen.

Versie 2
Deze 2e versie introduceert als nieuwe features: stereo input/output, usb, midi, een aan alle parameters te koppelen exressiepedaal input, 3 nieuwe
reverbsounds, de mogelijkheid in elke modus delay toe te voegen, aparte regelaars voor demping van hoge en lage frequenties, modulatie,
dynamische reverb en een oneindige reverb-functie.

Met al deze mogelijkheden heeft de Context 2 acht reverbgeluiden (room, hall, cathedral, gated reverb, reverse reverb, plate, spring en granular reverb). Als je de shiftknop ingedrukt houdt, functioneren de bovenste regelaars voor het instellen van de delay. 

Met de lo- en hi-regelaar kun je een ducking reverb instellen of juiste een sterkere reverb bij het harder aanslaan van noten.
Je kunt een preset oproepen met de linker schakelaar, maar als je gebruik maakt van midi kan je alle 127 mogelijke presets aanspreken. 

De Context 2 is als gitaarpedaal te gebruiken, maar kan net zo goed dienst doen als reverb voor andere instrumenten of zang. 

Meer info: www.w-distribution.de