aanmelden
Jennifer Batten bij jubilerend Keymusic
Clinic donderdag 13 april in vestiging Sint-Niklaas
On Stage 06-04-2017 13:51
Een eerste reeks workshops van wereldniveau vormt de veelbelovende start van Keymusics 25-jarig jubileum. Op 13 april, drie dagen na de eerste clinic van drummer Brian Frasier Moore, treedt voormalig Michael Jackson-gitariste Jennifer Batten aan om in woord en daad wat van haar gitaargeheimen te onthullen.

Het Keymusic-filiaal in Sint-Niklaas vormt al sinds de beginjaren de voedingsbodem voor het complete bedrijf. Omdat dit gebouw van oorsprong een bioscoop is, is het een uitermate geschikte locatie voor livemuziek en workshops. Ook in de andere Keymusic filialen worden met regelmaat vergelijkbare evenementen georganiseerd.

Jennifer Batten
jbJennifer Batten is de legendarische Amerikaanse gitariste die niemand minder dan Michael Jackson ondersteunde bij alle drie zijn wereldtours. Ook toerde ze tussen 1999 en 2001 met Jeff Beck en maakte ze platenopnames met hem. Daarnaast bracht de Amerikaanse een aantal soloalbums uit. Batten is een gitariste met een bijzonder indrukwekkende muziekcarrière waar veel van valt te leren.

Jennifer Batten was al eerder te zien bij Keymusic Sint-Niklaas en in Keymusic Rotterdam. Bij Keymusic zijn ze dan ook zeer vereerd deze levende legende wederom te mogen ontvangen om mensen te laten inspireren met een clinic.

De workshop begint om 19.00 uur. Tickets à 10 euro zijn te bestellen op EventBrite. Het bedrag krijg je in de winkel terug in de vorm van een tegoedbon. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen dus bestel snel je ticket.

Meer info: www.keymusic.com