aanmelden
Dutch Music Event in september
Nieuwe Nederlandse muziekinstrumentenbeurs
Events 04-08-2014 14:32
Op zondag 21 september 2014 vindt de eerste editie van het Dutch Music Event plaats in acht zalen van de A9 Studios in Uitgeest. De organisatie hoopt hiermee de grootste muziekinstrumentenbeurs van Nederland te organiseren. Plaats van handeling zijn de A9 Studios in Uitgeest, met bijna 7000 m2 ruimte voor standhouders, speciale clinics en optredens.

Dutch Music Event richt zich op alle muzikanten en muziekliefhebbers.

Stands
Gitaristen en bassisten kunnen zich verheugen op de aanwezigheid van merken als Line 6, TecAmp, Taylor, Bo-El, D&C, De Gier, Fox Amps, Hevos, Teye, Kool & Elfring, Mozer, Panucci, Vanderkley en nog veel meer! Gitarist is zelf ook met een stand aanwezig.

Clinics
Er zijn clinics van onder meer Gitarist-pollwinnaars Joost Vergoossen en Ruben Hoeke, Angelo de Rijke en bassisten Jay/Tee Teterissa en Barend Courbois. Voor liefhebbers en geïnteresseerden geeft La Sonanta een flamencoworkshop.

En meer
Naast gitaar is er ook aandacht voor drums, percussie, blaasinstrumenten, accessoires, studioapparatuur, bladmuziek en educatie. Voor wie meer wil weten over auteurs- en andere rechten geeft Gitarist-auteur Bindu De Knock een seminar over muziekrecht. ’s Avonds wordt het event afgesloten met optredens van Bas Paardekooper & The Blew Crue en Tristan.

Het dagprogramma vindt plaats van 10.00 tot 17.30 uur, het avondprogramma van 19.00 tot 23 uur. Tickets kunnen per dagdeel of voor het hele evenement gekocht worden, aan de kassa of online. Kijk voor het volledig programma op de site van Dutch Music Event.