aanmelden
Max Guitar introduceert Gear Talk
Eerste Gear Talk op do 16 juni: Custom Shop versus vintage en Custom Shop versus productiegitaren
Events 16-06-2016 11:06
Max Guitar start met ingang van donderdagavond 16 juni de serie Gear Talk op de Gitarist Stage in de winkel in Scheveningen. De eerste avond gaat over Gibson en en Fender Custom Shop gitaren, met een panel geleid door Robbert van der Ende (foto boven). Gitarist-redacteur Michiel Roelse maakt deel uit van het panel.
Daarna zijn er in juni en juli Gear Talk avonden met Nico Dijkshoorn en Tim Knol, Dennis van Leeuwen, Erjan van der Laan en David de Piedfort, Bert Meulendijk en Pablo van de Poel!
Bekijk vast een video-voorproefje met Pablo van de Poel, die donderdag 21 juli een Gear Talk komt doen.

Een bredere kijk op en achter de schermen van de gitaarbusiness met enerzijds video’s over de gebruikte gear van bekende Nederlandse gitaristen en anderzijds gezellige seminars, meestal op donderdagavonden, met gasten uit de branche en veel informatie over producten, houtsoorten, achtergronden, ontkrachten van de mythes van de marketing, vintage gitaren versus Custom Shop, hoe betrouwbaar is de informatie op de fora? Hoe belangrijk is true-bypass nu werkelijk? Solid-state versus tubes? En zo nog veel meer. Dit alles om meer inzicht te geven in de door marketing vaak onoverzichtelijke gitaarjungle. 

De eerste seminar is op donderdagavond 16 juni en gaat over de Custom Shop en de verschillen tussen enerzijds Custom Shop versus vintage en anderzijds Custom Shop versus productiegitaren. Toegang is gratis! Ook kun je je vragen op de avond  stellen via een live stream. Gitarist-redacteur Michiel Roelse maakt deel uit van het panel. 

Pablo van de Poel Gear Talk videovoorproefje
Op donderdag 21 juli komt Pablo van de Poel en Gear Talk doen. Bekijk hier vast een voorproefje op video met Pablo van de Poel, die langs zijn gitaren gaat.

 

Pablo van de Poel


Programma Gear Talk in juni en juli 2016


- Donderdag 16 Juni 19:30
Gibson en Fender Custom Shop – Robbert van der Ende en panel, met o.a. Michiel Roelse van Gitarist.

- Donderdag 30 juni 19.30
Nico Dijkshoorn en Tim Knol- Zondagmiddag 3 Juli 14:00
Dennis van Leeuwen – je hebt een leuke song en/of een leuke band, maar wat nu?

- Donderdag 7 Juli
Effect seminar met MXR, Dunlop Erjan van der Laan (MXR & Dunlop European Division Manager) en David de Piedfort

- Donderdag 14 juli
Bert Meulendijk – Happy Kemper! Wel of niet Profilen? 

- Donderdag 21 juli
Pablo van de Poel (DeWolff)

Ook verwacht: Geartalk met Spike!

Meer info: https://www.maxguitarstore.com/gitarist-stage/